Aurora og far - Anne-Cath. Vestly

Aurora og far

Aurora og far

0.0 0 5 Författare: Anne-Cath. Vestly
Finns som e-bok.
Da Aurora og Sokrates' far skal på hospitalet, får familien et problem. Mor kan nemlig ikke blive hjemme og passe børnene. De må have fat i en "husmorvikar" og heldigvis er onkel Brande mand for jobbet.

Bøgerne om Aurora er historien om en lille familie i den fiktive by Tirilltoppen i Norge. Mens mor er karrierekvinde og familiens mest praktisk anlagte, går far hjemme og passer børnene, mens han arbejder på sin doktorafhandling. Aurora og lillebroren Sokrates vokser op i et hjem fyldt af kærlighed og tolerance.

Da bøgerne blev udgivet i 1960'ernes Norges skabte de stor furore og forargelse på grund af de utraditionelle kønsroller Anne-Cath Vestly introducerede og hun blev kritiseret for at skabe uro i samfundsordnen. I dag virker situationen langt mere sandsynlig, mens historien stadig er mindst ligeså god underholdning for de 6- til 10-årige og deres forældre.

Anne-Cath Vestly (1920-2008) var en norsk skuespillerinde og børnebogsforfatter. Gennem sit liv skrev hun en række serier for børn, og hun er særligt kendt for sin evne at formidle komplicerede emner i børnehøjde. Flere af hendes bøger er blevet filmatiseret og hun er oversat til mere end 16 sprog.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Åse Ziegler

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-05-13
ISBN: 9788726135466
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis