Provlyssna
Ude af sig selv - Sasha Marianna Salzmann

Ude af sig selv

Ude af sig selv

2,62 24 5 Författare: Sasha Marianna Salzmann Uppläsare: Karen Abrahamsen
Ljudbok.
E-bok.
Tvillingerne Alissa og Anton har altid haft hinanden. Fra de voksede op i en toværelses lejlighed i det postsovjetiske Moskva og holdt hænderne for hinandens ører, når forældrene skændtes, og senere, i flygtningebarakkerne i Vesttyskland, hvor de stjal cigaretter fra de andre familiers værelser og rodede i deres ting.

Men da Alissa som ung har droppet sit matematikstudie på universitetet for at få mere tid til at boksetræne, forsvinder Anton med et sporløst. Et postkort dukker op fra Istanbul – tomt og uden returadresse.

Året er 2016, og Alissa rejser til den multikulturelle by ved Bosperusstrædet for at lede efter sin bror. Under overfladen lurer det politiske oprør, og mens Alissa søger efter spor, bevæger fortællingen sig frem og tilbage mellem tvillingernes, forældrenes, bedsteforældrenes og oldeforældrenes historie.

”Ude af sig selv” er en jødisk familiehistorie, der strækker sig over et helt århundrede og bevæger sig fra Odessa til Volgograd, Moskva, Berlin og Istanbul. En roman om slægt, immigration, identitet, grænser og køn.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Jacob Jonia

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-05-10
Längd: 10T 22min
ISBN: 9788772008004

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-05-10
ISBN: 9788772007342
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis