Provlyssna
Den stakkels panda - Ulf Nilsson, Hans-Eric Hellberg

Den stakkels panda

Den stakkels panda

5 3 5 Författare: Ulf Nilsson, Hans-Eric Hellberg Uppläsare: Dianna Vangsaa
Ljudbok.
E-bok.
Splint på 14 år lever op til sit navn – hun vejer kun 30 kilo. Det er noget andet med hendes ven Albin. Han er også 14, men vejer over fire gange så meget! De to venner er et dygtigt makkerpar, der altid er klar til at sætte en stopper for forbrydelser eller uretfærdighed. Det er derfor ikke nemt for Splint, da hendes egen familie vil have hende til at være med til at kidnappe en panda fra zoologisk have. Splint synes, det er forkert, og hun bliver oven i købet rigtig glad for pandaen. Heldigvis har hun Albin til at hjælpe sig med at gøre skaden god igen.

Den svenske forfatter Hans-Eric Hellberg (f. 1927) har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger. Da han var barn, blev han træt af altid at læse børnebøger om helte, der finder skjulte skatte og besejrer fjender, og han besluttede sig for selv at skrive de bøger, han ville have lyst til at læse, da han var barn. Hans-Eric Hellbergs bøger handler ofte om halvstore børn og om det svære sted, de befinder sig, mellem at være barn og voksen, og de tanker og følelser, børn gennemgår, mens de vokser op.

Sammen med Ulf Nilsson har han blandt andet skrevet bogen "Den stakkels panda".
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Thorstein Thomsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-05-24
Längd: 2T 14min
ISBN: 9788726121018

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-03-07
ISBN: 9788726121001
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis