Provlyssna
Neropatin päiväkirja: Kovan onnen kesä - Jeff Kinney

Neropatin päiväkirja: Kovan onnen kesä

Neropatin päiväkirja: Kovan onnen kesä

4,56 901 5 Författare: Jeff Kinney Inläsare: Toni Kamula
Finns som ljudbok.
Neljäs Neropatin päiväkirja

Millainen on täydellinen kesäloma? Greg Heffley tietää kyllä: TV:n katselua ja videopelejä ilmastoidussa olohuoneessa verhot tiukasti ikkunan edessä, ja ehkä lisäksi hiukan vuoteessa vetelehtimistä.

Minkä sille tekee – Greg nyt vain sattuu olemaan sisällä viihtyvää tyyppiä. Äidillä on omat käsityksensä sopivista lomapuuhista: reipasta ulkoilua, kehittävää kirjallisuutta, perheen yhteisiä retkiä... Greg saa huomata, että matka yksityisklubin aurinkotuolista yleiselle uima-altaalle on lyhyt, mutta voi tulla yllättävän kalliiksi. Kesälomasta uhkaakin tulla kaikkien aikojen kurjin...

Jeff Kinney (s. 1971) on yhdysvaltalainen kirjailija, sarjakuvataiteilija ja pelisuunnittelija, joka tunnetaan parhaiten huippusuosituista Neropatin päiväkirjoistaan.
Språk: Finska Kategori: Barn Serie: Neropatin päiväkirja: 4 Originaltitel: Diary of Wimpy Kid: Dog Days Översättare: Sakari Hyrkkö

Mer info om ljudboken:

Förlag: WSOY
Utgiven: 2019-05-24
Längd: 2T
ISBN: 9789510445105
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis