Provlyssna
Neropatin päiväkirja: Lunta tupaan - Jeff Kinney

Neropatin päiväkirja: Lunta tupaan

Neropatin päiväkirja: Lunta tupaan

4.66 478 5 Författare: Jeff Kinney Inläsare: Toni Kamula
Finns som ljudbok.
Neropatin kuudes päiväkirja

Anna Neropatin piristää päivääsi! Neropatti ei ehkä onnistu kaikessa mitä hän tekee, mutta ainakin hänen päiväkirjoillaan on lukijoihin piristävä vaikutus.

Miten Gregin käy, kun lumi saartaa hänet neljän seinän sisään joululomaksi, tietenkin? Gregillä on ongelma. Vilpitön pyrkimys saada enemmän omaa rahaa on johtanut siihen, että Gregiä syytetään koulun omaisuuden tärvelemisestä. Onko Rowley ilmiantanut hänet silkkaa yksinkertaisuuttaan? Teosta odottaa rangaistus, jota lykkää vain vielä julmempi seikka: Greg joutuu lumen saartamaksi omaan kotiinsa ja joutuu viettämään siellä koko joululomansa vain oma perhe seuranaan.

Jeff Kinney (s. 1971) on yhdysvaltalainen kirjailija, sarjakuvataiteilija ja pelisuunnittelija, joka tunnetaan parhaiten huippusuosituista Neropatin päiväkirjoistaan.
Språk: Finska Kategori: Barn Serie: Neropatin päiväkirja: 6 Originaltitel: Diary of a Wimpy Kid: Cabin Fever Översättare: Marja Helanen

Mer info om ljudboken:

Förlag: WSOY
Utgiven: 2019-06-05
Längd: 1T 52M
ISBN: 9789510446362
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis