Ønsket

0 0 5 Författare: Anja Korslund, Inge Hebsgaard
Finns som e-bok.
”Hvad var det nu, der stod? Han vendte sig i sengen. Et ønske? Det skulle komme fra hjertet, stod der. Hvad menes der mon med det? Og så lige hvert syvende år? Han blev jo fjorten ... havde han misforstået noget? Syv gik i al fald op i fjorten, så hvis der til faldt ham et ønskeforsøg hvert syvende år, var det vel nu?”

Med blot syv dage tilbage af sommerferien, er Mikkels humør ikke på sit højeste. Lysten til at vende tilbage til skolens bøller, Stig og Bjarke, er bestemt ikke stor. Eneste lyspunkt er den nært forestående fødselsdag. De gamle skrifter fra farfar fortæller nemlig om et magisk ønske, og Mikkel lader tankerne vandre – for hvad skal man egentlig ønske sig, når det skal komme lige fra hjertet? Samtidig får Mikkel og veninden Trine noget af et mysterium at opklare, da en smuk sort hoppe pludselig dukker op på Lavendelgården. Ingen aner, hvor hun kommer fra, og kun Mikkel har held med at komme hende nær. Men hvem er hun og hvorfor er hun mon dukket op?

ØNSKET er anden bog i serien om familien fra Lavendelgården, et lille stutteri med varmblodsheste.
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Serie: Lavendelgården: 2 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Griffle
Utgiven: 2016-11-10
ISBN: 9788793500150
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis