Provlyssna
ASKEHAVE - Forbandet blod - Jakob Melander

ASKEHAVE - Forbandet blod

ASKEHAVE - Forbandet blod

4 1776 5 Författare: Jakob Melander Inläsare: Grete Tulinius
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
FORBANDET BLOD er første sæson i Jakob Melanders medrivende serie ASKEHAVE, et thrillerdrama, som udspiller sig i og omkring en stenrig shippingfamilie.

Malin Askehave er 27 år gammel og forsanger i det internationalt kendte band Gaia 5. Hun er dybt engageret i kampen for at redde klimaet. Samtidig er hun yngste arving til Danmarks næststørste shippingvirksomhed, Askehave Shipping, med interesser over hele verden og værdifulde olieboringer i Nordsøen. Sammen med sin storebror, Robert, brød Malin for otte år siden med familien. Siden har hun brugt den platform, musikken har givet hende, til at gøre opmærksom på de klimaforandringer, virksomheder som Askehave Shipping er ansvarlige for. Malin er også mor til den seks måneder gamle Balder. Efter hans fødsel er hun begyndt at se sit forhold til familien i et nyt lys. En voldsom begivenhed til hendes fars 60-års dag, netop som hun og Robert skal gense familien for første gang, vender op og ned på Malins liv. Hun står nu overfor et umuligt valg mellem klimakampen og familievirksomheden og Malin må sande, at alle valg har konsekvenser.

FORBANDET BLOD er et uhyggeligt spændende thrillerdrama om de skrøbelige bånd, der binder os sammen. Det er en historie om kærlighed, der trodser alt, familiehemmeligheder og bedrag.
Språk: Danska Kategori: Spänningsromaner Serie: Askehave: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2019-06-14
Längd: 10T 1min
ISBN: 9789178690404

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2019-06-14
ISBN: 9789178690411
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis