Provlyssna
Kimlandia – Silminnäkijänä Pohjois-Korean kulisseissa - Mika Mäkeläinen

Kimlandia – Silminnäkijänä Pohjois-Korean kulisseissa

Kimlandia – Silminnäkijänä Pohjois-Korean kulisseissa

3,94 473 5 Författare: Mika Mäkeläinen Inläsare: Eero Saarinen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Maailman suljetuin valtio on kiehtova arvoitus. Kaiken nähneelle länsimaalaiselle turistille matka Pohjois-Koreaan on meriitti, mutta diktatuurikin hyötyy rahakkaista seikkailijoista. Ulkomaalaisille työläisten paratiisista esitellään kuitenkin vain siloiteltu julkisivu.

Toimittaja Mika Mäkeläinen paljastaa Kimlandiassa todellisuuden kulissien takana. Miten tavalliset pohjoiskorealaiset sinnittelevät alle euron kuukausipalkalla? Miksi valtavat markkinatorit on piilotettu turistien katseilta sivukujille? Miten Pjongjangissa asuva järjestelmälle uskollinen eliitti elää ja juhlii?

Kimlandia on ajantasainen kuva murroksessa olevasta maasta. Kommunismin mallivaltiossa kapitalismin henki on nyt päässyt pullosta, mikä on pelastanut maan romahdukselta. Sosialismi on jäänyt iskulauseisiin, korruptio rehottaa ja ihmisten elämänkulun määrännyt kastijärjestelmä murenee. Pohjoiskorealaiset ottavat nyt uteliaina oppia muusta maailmasta. He eivät saisi kuunnella eteläkorealaista musiikkia, mutta kielletty viihde leviää muistitikkujen avulla yhä laajemmalle. Poliisivaltio on silti vielä voimissaan: diktaattori Kim Jong-un johtaa maata raa'alla otteella, rajoja valvotaan entistäkin tiukemmin ja internet on harvojen etuoikeus.
Språk: Finska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Atena
Utgiven: 2019-04-01
Längd: 6T 49M
ISBN: 9789523005099

Mer info om e-boken:

Förlag: Atena
Utgiven: 2019-04-03
ISBN: 9789523005082
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis