Provlyssna
Den tredje passager - Tony Johansson

Den tredje passager

Den tredje passager

2,77 30 5 Författare: Tony Johansson Inläsare: Flemming Enevold
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Landskrona, 2001. En lokal højreekstremist bliver fundet død på gaden. Der er ingen vidner og ingen mistænkte, og politiet antager, at han har været offer for en flugtbilist. Lokalreporteren Erik Larsson skriver om hændelsen i avisen, men siden går sagen i glemmebogen.

Ti år senere. Erik Larsson bliver kontaktet af et vidne, der hævder at have informationer om den dræbte højreekstremist, og sammen med praktikanten Karina Löfgren begynder han at grave i sagen. Snart står det klart, at de befinder sig i et kapløb med den militære efterretningstjeneste, som også er på jagt efter vidnet – og de indser, at de må finde frem til sandheden, før det er for sent.

Den tredje passager er en politisk spændingsroman med internationalt vingefang. Bogen tager sin begyndelse i efteråret 2001, lige efter angrebene 11. september, og strækker sig ti år frem i tiden. Hvad der først lader til at være et tragisk uheld, viser sig at få politiske konsekvenser, der rækker langt ud over Sveriges grænser, fra Malmø, Landskrona og Stockholm til Egypten og Afghanistan.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Karsten Nielsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-06-21
Längd: 8T 57M
ISBN: 9788770360005

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-06-21
ISBN: 9788770360333
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis