Provlyssna
En femte årstid - Torkil Damhaug

En femte årstid

En femte årstid

3,91 135 5 Författare: Torkil Damhaug Inläsare: Dan Schlosser
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
KÅRET SOM BEDSTE NORSKE KRIMI

I 1978 omkommer en arbejder på en tagpapfabrik midt under VM-finalen mellem Argentina og Holland. Der lægges låg på, men fortielserne og løgnene kommer op til overfladen knap fyrre år senere, hvor børn og børnebørn af de involverede trækkes ind i dramatiske begivenheder.
Ann, Victor, Helene, Nicolai. Fire unge, fire venner. De afprøver ting og går over grænser. En af de ting, de ikke burde have gjort, er at lukke en klassekammerat inde i kælderen på den nedlagte fabrik nede ved elven, dér hvor der engang skete en grusom ulykke. Kort tid efter forsvinder en af de unge kvinder.

EN FEMTE ÅRSTID er en psykologisk thriller, hvor vi møder mennesker, der bliver drevet mod noget skæbnesvangert af kræfter, de ikke forstår. Vi møder en far, der vil gøre alt for at finde sin datter, og vi møder nogle af ondskabens ansigter.
Språk: Danska Kategori: Spänningsromaner Översättare: Ilse M. Haugaard

Mer info om ljudboken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2017-02-10
Längd: 16T 55min
ISBN: 9788771467659

Mer info om e-boken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2017-02-10
ISBN: 9788771467581
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis