Mimmi og den kolde hånd - Viveca Lärn

Mimmi og den kolde hånd

Mimmi og den kolde hånd

0 0 5 Författare: Viveca Lärn
Finns som e-bok.
Mimmi skriver dagbog. Hun skriver, når hun oplever noget vigtig, noget uretfærdigt eller noget hemmeligt ...

I 'Mimmi og Den Kolde Hånd' er Mimmis bedste ven, Anders, begyndt i Mimmis klasse. Sammen har de oplevet lidt af hvert. Blandt andet engang, hvor der boede en trold i et af skabene på skolen.

Denne gang er Anders opsat på at undersøge den gamle, faldefærdige borgruin ved byen. Den er ret uhyggelig, men Mimmi og Anders går alligevel derhen. Mimmi skal jo have noget at skrive i sin dagbog, og hvad kan være bedre end at skrive om en mystisk ruin, hvor det måske spøger?

Viveca Lärn, tidligere Viveca Sundvall, (f.1944) er en svensk forfatter og journalist. Lärn debutterede i 1975 og har siden udgivet mere end 40 børnebøger, samt en del romaner for voksne, som efterfølgende har dannet baggrund for den svenske tv-serie Saltön.

Viveca Lärn har modtaget en del priser for sit forfatterskab blandt andet den fornemme Astrid Lindgren Pris, og flere af hendes bøger er oversat til over ti forskellige sprog.
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare: Franz Berliner

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-01-12
ISBN: 9788711480526
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis