Provlyssna
K niinku Klara 13 - Onko siellä joku? - Line Kyed Knudsen

K niinku Klara 13 - Onko siellä joku?

K niinku Klara 13 - Onko siellä joku?

4.04 74 5 Författare: Line Kyed Knudsen Inläsare: Elina Saarela
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Klara yöpyy koulussa luokkakavereitten kanssa. Kaikki odottavat iltaa innokkaasti. Julia on ottanut mukaan pelin, jonka nimi on ‘Lasin henki‘. Hän sanoo, että peliä pelatessa voi puhua henkiolentojen kanssa. Rosan ja Maloun mielestä se kuulostaa pelottavalta. Kun ulkona alkaa raju ukonilma, Klara ei enää ole varma pelin hauskuudesta.

"K niinku Klara on helppolukuinen kirjasarja Klara-tytöstä ja hänen ystävistään. Kirjat käsittelevät ystävyyttä, koulua ja kasvamista (ja vähän rakkauttakin), ja ne sopivat kaikille päähenkilön ikäisille lukijoille."

Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästÿään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa ja vuonna 2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.
Språk: Finska Kategori: Barn Serie: K niinku Klara: 13 Översättare: Gitte Helena Svanov

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-06-28
Längd: 34M
ISBN: 9788726098754

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2018-07-20
ISBN: 9788711876695
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt