Provlyssna
Musta tähti - osa 1 - Jesper Ersgård, Joakim Ersgård

Musta tähti - osa 1

Musta tähti - osa 1

3.78 436 5 Författare: Jesper Ersgård, Joakim Ersgård Inläsare: Aku Laitinen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Heidän on ratkaistava arvoitus yhdessä ja löydettävä reitti takaisin Maahan. Musta tähti alkaa, kun Arlandaan lentävä Boeing 777 katoaa jäljettömiin. Avaruushallinnon vasta virkaan astuva päällikkö, sairaslomalla oleva agentti ja Nasan asiantuntija saavat tehtävän selvittää, mitä on tapahtunut. Heidät pannaan tiedustelukoneeseen lennolle kohti Taalainmaata, jonka yllä kadonnut matkustajakone viimeksi havaittiin. Mutta mikään ei suju suunnitelmien mukaan, ja pian kolmikko päätyy vihamieliselle vieraalle planeetalle. Musta tähti on elokuvamaisesti kerrottu science fiction -trilleri, mielikuvituksellinen mutta silti realistinen avaruusseikkailu ihmisistä, jotka haaksirikkoutuvat vieraalle planeetalle.

OHJAAMO. Los Angelesista Tukholmaan lentävä SAS:n kone katoaa jäljettömiin Taalainmaan yllä mukanaan yli 200 matkustajaa. Putoamispaikkaa ei löydy. Tekoa epäillään terrori-iskuksi, ja Ruotsi siirtyy täyteen valmiustilaan. Samana iltana Thana "Monty" Montgomery on juuri juhlinut saatuaan haluamansa työpaikan maan avaruushallinnossa, kun hänet kutsutaan puolustusvoimien esikunnan järjestämään asiantuntijoiden kriisikokoukseen. Pian hän, entinen agentti Henry Jäger ja Nasan lähettämä asiantuntija tohtori Hyman lentävät tiedustelukoneella kohti Taalainmaata. Mutta mikään ei suju suunnitelmien mukaan ja ryhmä joutuu mukaan uskomattomiin ja hirvittäviin tapahtumiin.
Musta tähti on elokuvamaisesti kerrottu science fiction -trilleri, mielikuvituksellinen mutta silti realistinen avaruusseikkailu.
Språk: Finska Kategori: Fantasy & SciFi Serie: Musta tähti: 1 Översättare: Susanna Paarma

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2017-01-25
Längd: 1T 34M
ISBN: 9789177353072

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-08-31
ISBN: 9789178419302
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis