Provlyssna
Magisk karma - Alexandra Potter

Magisk karma

Magisk karma

4,05 207 5 Författare: Alexandra Potter Inläsare: Maria Garde
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Mød Ruby Miller, en forfatter, der får ”til deres dages ende” til at gå i opfyldelse, indtil hun opdager, at hendes forlovede er en løgnagtig bedrager, og hun mister troen på kærlighed. Så da Rubys søster inviterer hende på strandferie til Goa for at glemme alt om ham, hopper hun på et fly … og ind i et usædvanligt eventyr.
Stjålne tasker, en søster, der er stukket af, og en smuk amerikansk fremmed skubber Ruby ud på en magisk, mystik tur tværs over Indien. Blandt fæstninger, spåmænd og en hvirvelvind af bryllupper afdækker hun fascinerende historier om kærlighed, først mistet og siden fundet.
Men efterhånden som mysterierne uddybes, og hemmeligheder bliver afsløret, bliver Rubys liv vendt på hovedet. Hun startede en rejse for at finde sin søster, men ender med at finde sig selv … og kærligheden … igen.
Språk: Danska Kategori: Romance Serie: Ruby Miller: 1 Översättare: Nanna Birch

Mer info om ljudboken:

Förlag: NB Books
Utgiven: 2017-08-15
Längd: 10T 45min
ISBN: 9788791955266

Mer info om e-boken:

Förlag: NB Books
Utgiven: 2015-04-25
ISBN: 9788791955129
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis