En yankee ved kong Arthurs hof - Mark Twain

En yankee ved kong Arthurs hof

En yankee ved kong Arthurs hof

0.0 0 5 Författare: Mark Twain
Finns som e-bok.
Roman om en nordamerikansk våbenfabrikant i 1800-tallet, der vågner op i Kong Arthurs England efter at være blevet slået bevidstløs.

"Camelot - Camelot," sagde jeg ved mig selv. "Det navn mindes jeg ikke at have hørt før. Det er nok hospitalets navn."

Det var et blidt, fredeligt sommerlandskab, smukt som i en drøm og lige så affolket som en søndag. Luften var fuld af blomsterduft, insekterne summede, fuglene kvidrede, men der var ingen mennesker, ingen vogne, intet tegn på liv eller færdsel. Vejen var egentlig kun en bugtet sti med hovaftryk og nu og da svage spor af hjul i græsset langs vejkanten – hjul, der tilsyneladende var lige så brede som en håndflade."

Mark Twain er pseudonym for den amerikanske forfatter Samuel Langhorne Clemens (1835-1910), som blandt andet står bag klassikerne "Tom Sawyer" og "Huckleberry Finn". Mark Twain debuterede med "The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County" og skrev sidenhen et væld af romaner, essays og faglitterære bøger. Kort før sin død skrev Mark Twain sin selvbiografi med instrukser om, at den først skulle udgives 100 år efter hans død, sandsynligvis på grund af hans meget åbenhjertige udtalelser i bogen.
Språk: Danska Kategori: Klassiker Översättare: Elise Norsbo

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-09-18
ISBN: 9788711667149
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt