Provlyssna
Pioner - Det tredje øje - Ida-Marie Rendtorff

Pioner - Det tredje øje

Pioner - Det tredje øje

3,85 308 5 Författare: Ida-Marie Rendtorff Inläsare: Mathilde Eusebius, Heidi Keller
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Hvor langt vil du gå for at redde din familie? Og for kærligheden?

Det tredje øje er første bind i en ny trilogi Pioner. Det er en dystopisk, gribende og actionfyldt kærlighedshistorie, der viser, hvordan verden kan se ud, hvis vi ikke passer på vores natur og klima. Og på hinanden.

Den vilde natur er stort set udryddet, og vira, der før levede på dyr, ’springer’ nu på mennesker. Gigabyen Prospect City er inddelt i ringe, og når en epidemi rammer, kan regeringen lukke en eller flere af ringene for at forhindre smitte. Under den seneste epidemi mistede Gina sin lillebror, Zack, og nu er hendes mor gravid igen. Gina vil gøre alt for, at hendes nye lillebror får bedre chancer for at overleve end Zack, og hun beslutter sig for at gå til casting på et nyt show PIONER, hvor præmien er sygesikring for hele familien. De udvalgte deltagere skal leve et år i en human back up-koloni på toppen af bjerget Mount B. Deltagerne skal have indopereret et såkaldt Tredje øje, så folk med en FollowMe-maske i Prospect City kan følge deres tanker. Ginas veninde Angie og hendes kæreste Certo melder sig også. Men hvad er oddsene for, at de alle tre er blandt de udvalgte? Og hvad er konsekvenserne, hvis de bliver udvalgt?

Det tredje øje er til dig, der var vild med Hunger Games og Divergent.
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Serie: Pioner: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2019-07-05
Längd: 12T 21min
ISBN: 9789178159406

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2019-07-05
ISBN: 9789178159413
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis