Provlyssna
No og mig - Delphine de Vigan

No og mig

No og mig

4,16 97 5 Författare: Delphine de Vigan Uppläsare: Ellen Hillingsø
Ljudbok.
E-bok.
Lou Bertignac er 13 år gammel. Hun har sprunget to klasser over og er både den mindste, yngste og bedste i klassen. Som enebarn i en familie, hvor faren græder i smug på toilettet, og moren er fjern og deprimeret, bruger hun sin fritid på at udføre videnskabelige forsøg og udtænke teorier om, hvordan verden fungerer. Og så er hun hemmeligt forelsket i Lucas, den højeste, værste, men også mest cool i klassen.

Da Lou meget mod sin vilje skal holde et foredrag for klassen, vælger hun nærmest ved et tilfælde hjemløse som sit emne. På Gare d’Austerlitz møder hun No, en 18-årig hjemløs pige, som lader sig interviewe til Lous projekt. De to piger bliver veninder, og venskabet vender op og ned på Lous tilværelse. Hun beslutter sig for at forsøge at redde No og give hende et hjem og en familie.

No og mig er en elegant og rørende fortælling om utilstrækkelige forældre og forsømte børn, om styrken af et venskab og ikke mindst den første forelskelse.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Birgit Schlifer

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-06-02
Längd: 5T 19min
ISBN: 9788771805840

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-02-02
ISBN: 9788771806694
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis