Provlyssna
Tatovøren fra Auschwitz - Heather Morris

Tatovøren fra Auschwitz

Tatovøren fra Auschwitz

4,43 1876 5 Författare: Heather Morris Inläsare: Mikkel Hansen
Ljudbok.
E-bok.
Den jødiske mand Lale Sokolov bliver i 1942 sendt til Auschwitz-Birkenau, og da hans fangevogtere opdager, at han taler flere sprog, giver de ham den barske og tunge opgave at tatovere fangenumre på armene af alle nyankomne i koncentrationslejrene.

Gennem sit to og et halvt år lange fangenskab er Lale vidne til ubeskrivelig grusomhed, men også til medfølelse og stort mod. Med fare for sit eget liv udnytter han sin privilegerede situation til at bytte myrdede fangers smykker med mad for at holde sine medfanger i live. En julidag beroliger han en ung kvinde, som står i kø for at få tatoveret det frygtede nummer. Hendes navn er Gita, og selvom det er deres første møde, sværger Lale for sig selv, at han vil finde en måde at overleve tiden i koncentrationslejrene og gifte sig med hende.

Tatovøren fra Auschwitz er baseret på en sand historie og talrige interviews med den slovakiske holocaust-overlever Lale Sokolov.
Språk: Danska Kategori: Romance Originaltitel: The Tattooist of Auschwitz Översättare: Brian Christensen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2019-07-31
Längd: 6T 42min
ISBN: 9789178891399

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Aronsen
Utgiven: 2019-08-20
ISBN: 9788793338869
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis