Provlyssna
Den sprængte dør - Jens Jørgensen

Den sprængte dør

Den sprængte dør

3.5 2 5 Författare: Jens Jørgensen Inläsare: Morten Kirkskov
Finns som ljudbok.
Lars er sammen med Claus på vej hjem fra håndboldtræning. Det er en torsdag aften i november, og det er blevet halvsent. Da de nærmer sig Banegårdspladsen, opdager de, at en brandbil og nogle politibiler holder parkeret foran rejsebureauet. Da drengene kommer helt derhen, opdager de, at døren ind til bureauet er sprængt bort af en bombe. Næste dag fortæller Charlotte henne på skolen, at kort tid efter bombesprængningen blev byens førende guldsmedeforretning udplyndret. Sammen med sine venner begynder Lars nu at samle de brikker, der langsomt men sikkert fører dem på sporet af en flok skruppelløse forbrydere.

Lars er en stor knægt, der sammen med sine tre bedste venner, Mette, Charlotte og Jørgen, kommer ud for lidt af hvert. Så snart vennerne får færten af et mysterium, kan de ikke lade være med at løse det. "Lars & co." henvender sig til børn og unge fra 11-årsalderen.

Jens Jørgensen (f. 1942) er politiker og forfatter. Han har været rektor for Slagelse Gymnasium samt borgmester i Slagelse mellem 1994 og 1998. Jens Jørgensen debuterede som forfatter med bogen "Stormagtsproblemer 1955-62" i 1974 og har siden udgivet en lang række bøger i forskellige genrer. Han står blandt andet bag den kontroversielle bog "H.C. Andersen – en sand myte", der fremsætter en ny teori om den store digters herkomst.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-07-18
Längd: 2T 40M
ISBN: 9788726087925
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt