Provlyssna
Stop tyven! - Hans-Eric Hellberg

Stop tyven!

Stop tyven!

0 0 5 Författare: Hans-Eric Hellberg Uppläsare: Jørgen Teytaud
Ljudbok.
E-bok.
Makkerparret Päivi og Mads vender atter tilbage som verdens allerhemmeligste agenter. Denne gang står de overfor en hel række tyverier, men da Päivis veterancykel bliver hugget, bliver de to venner enige om at få sat en stopper for tyverierne én gang for alle.

Heldigivis viser det sig, at Charlie og Hilda er i besiddelse af nøglen, der kan løse gåden om tyverierne - så Päivi forhåbentlig kan få sin cykel tilbage.

Serie om vennerne Päivi og Mads, der beslutter sig for at stifte en hemmelig klub, hvor de sammen opklarer mystiske og livsfarlige opgaver.

Hans-Eric Hellberg (f. 1927) er en svensk forfatter, der har skrevet en lang række børnebøger, hvoraf mange er oversat til dansk.

Hellberg har sat sig som mål at skrive børnebøger, han selv ville have læst, da han var barn. Bøger der handler om rigtige børn, der hverken er modige eller jagter forbryder. De er børn, der står imellem barndommen og voksenlivet, og Hellberg formår at beskrive deres tanker og følelser om livet, døden, kærligheden, venskaberne og ensomheden, så karaktererne bliver levende for læseren.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Karen Lis Wissum

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-07-22
Längd: 3T 41min
ISBN: 9788726087512

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-08-24
ISBN: 9788711787045
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis