Mik og Muk - Jørgen Brun

Mik og Muk

Mik og Muk

5 1 5 Författare: Jørgen Brun
Finns som e-bok.
Mik, eller Michael, får en schæferhund i fødselsdagsgave af sine forældre. Den bliver døbt Muk, og sammen kommer de to på mange spændende og dramatiske eventyr. De får blandt andet besøg af kusine Lise fra København, som slet ikke er lige så kedelig som andre piger... Og så er Muk lige ved at blive bortført, da der kommer cirkus til byen!

Jørgen Brun er ét af flere pseudonymer, som den danske forfatterinde Inger Andrea Bentzon (1886-1971) udgav bøger under. Inger Bentzon var på mødrene side niece til digteren Holger Drachmann, og hun begyndte selv at skrive, efter hendes mands tidlige død i 1919, hvor hun blev alene med fire små børn. Hun skrev bøger til både voksne og børn, og pseudonymet Jørgen Brun blev brugt til de børnebøger, der henvendte sig til et drengepublikum. Udover navnet Jørgen Brun benyttede Bentzon sig også af pseudonymerne Vinca Brant, Otto Kampen og Ragna Wendts. Inger Bentzon deltog aktivt i Dansk Forfatterforenings arbejde og kæmpede blandt andet for at forbedre forfatterenkernes forhold og børnebogsforfatternes økonomiske vilkår.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-07-22
ISBN: 9788711766057
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis