Provlyssna
Kohta voi vähän kirpaista - Adam Kay

Kohta voi vähän kirpaista

Kohta voi vähän kirpaista

4,12 2070 5 Författare: Adam Kay Uppläsare: Antti L.J. Pääkkönen
Ljudbok.
E-bok.
Elämän ja kuoleman kysymykset. Jatkuva ihmisruumiin eritteiden tsunami. Surkeammat tienestit kuin sairaalan pysäköintimittarilla. 97 tunnin työviikko ja hei hei ystävät ja vapaa-aika. Sellaista on nuoren lääkärin elämä.

Nämä salaiset päiväkirjamerkinnät on raapustettu keskellä sairaalan hektistä arkea. Ne tuovat iholle todellisuuden lääkärisarjojen takana - sensuroimatta yhtäkään ällöttävää yksityiskohtaa tai potilaiden älynväläystä.

Päiväkirja paljastaa kaiken mitä olet halunnut tietää sairaalaelämästä - ja enemmän kuin muutaman asian, jotka olisit voinut jättää väliinkin. Ja kyllä, sen lukeminen voi vähän kirpaista.

Adam Kay on brittiläinen koomikko ja komediakäsikirjoittaja, jonka vanhemmat eivät ole vieläkään antaneet hänelle anteeksi sitä, että hän lopetti lääkärintyönsä. Kohta voi vähän kirpaista on Kayn ensimmäinen kirja, ja se on ollut valtaisa menestys: yksin Britanniassa sitä on myyty yli miljoona kappaletta. Kay on muokkaamassa kirjaa kahdeksanosaiseksi BBC:n komediadraamaksi.
Språk: Finska Kategori: Biografier Originaltitel: This Is Going to Hurt: Secret Diaries of a Junior Doctor Översättare: Ari Jaatinen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Art House
Utgiven: 2019-10-16
Längd: 8T 4min
ISBN: 9789518847536

Mer info om e-boken:

Förlag: Art House
Utgiven: 2019-04-26
ISBN: 9789518847239
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis