Provlyssna
En helt normal familie - Mattias Edvardsson

En helt normal familie

En helt normal familie

4.029925187032419 1203 5 Författare: Mattias Edvardsson Inläsare: Carsten Bjørnlund, Pernille Lyneborg, Silje Shearman Poulsen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
EN MAND I TREDIVERNE BLIVER FUNDET KNIVDRÆBT på en legeplads i Lund. Mistanken falder på 19-årige Stella, som et vidne har set. Men hvorfor skulle Stella - en helt almindelig svensk teenagepige - slå en tilfældig forretningsmand ihjel? Stellas far er præst, og hendes mor forsvarsadvokat, og mens mistænkeliggørelsen og fordømmelsen vokser, kæmper de for deres datter. Både Stella og forældrene har dog en forhistorie, og i takt med at Stellas liv optrevles, skrælles familiens sandheder, løgne og selvbedrag af lag for lag. Indtil ét spørgsmål står tilbage: Hvad skete der den skæbnesvangre aften, og hvem bærer skylden for det? Fortalt i tre spændingsmættede spor af henholdsvis far, mor og datter tvinger romanen læseren til selv at tage stilling og spørge: Hvor godt kender du dig selv og dine nærmeste? Og hvor langt er du villig til at gå for at beskytte dem? EN HELT NORMAL FAMILIE er et nervepirrende familiedrama og et urovækkende portræt af vore dages forbandede ungdom i Norden, ikke mindst som en ung pige. En retssalsthriller med psykologisk ddybde, der har taget Sverige med storm og nu går sin sejrsgang verden over.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Henrik Andersen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-08-15
Längd: 12T 1M
ISBN: 9788770363792

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-08-15
ISBN: 9788770364034
Kommentarer

Ha alltid en bra bok på gång – lyssna och läs som du vill

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar