Ildværket - Joachim Førsund

Ildværket

Ildværket

0 0 5 Författare: Joachim Førsund
E-bok.
Sandra er fjorten år. Hendes mor er død og hun skal flytte ind hos en plejefamilie i et hus ved havet. Nu sidder hun på bagsædet af en fremmed bil og prøver at huske vejen, så hun kan finde hjem igen. Romanen skildrer mødet mellem den nye og den tabte familie og bliver en foruroligende smuk fortælling om at blive hinandens nærmeste, om at lade blikket hvile i horisonten og om en ø som hedder Ildværket.

Joachim Førsund er født i 1971 i Norge. Han debuterede med Jeg kunne finde hjem i blinde (2009) som fik mange roser af anmelderne, blev nomineret til P2-lytternes romanpris i Norge og kåret som årets debut af Dagbladet.

“Der er et tempo og en sårbarhed i den her roman som giver krimigenren baghjul. Man må vide mere, læse videre og videre. Den beskriver vigtigheden af at møde de rigtige mennesker i livet. Så skal det nok gå. En perle af en bog!" – Unni Lindell, VG
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Jannie Jensen

Mer info om e-boken:

Förlag: BATZER & CO
Utgiven: 2018-11-25
ISBN: 9788793629424
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis