Provlyssna
Mordoffer - Chris Carter

Mordoffer

Mordoffer

4,42 1756 5 Författare: Chris Carter Inläsare: Thomas Gulstad
Ljudbok.
E-bok.
Efter en hård uge glæder Tanya Kaitlin sig til en afslappende aften hjemme, men da hun træder ud af badet, hører hun sin telefon ringe. Videoopkaldet er fra hendes bedste veninde, Karen Ward. Da Tanya besvarer opkaldet, begynder mareridtet. Karen er kneblet og bundet til en stol i sin egen stue. Hvis Tanya afbryder opkaldet, eller hvis hun ser væk fra kameraet, vil hun blive den næste, siger den dybe, raspende dæmoniske stemme i den anden ende.

Til gengæld får hun muligheden for at redde Karen ved at svare rigtigt på to spørgsmål, som den dæmoniske stemme stiller hende – to spørgsmål, der burde være nemme …

Hunter og Garcia får overdraget sagen og kastes hovedkulds ud i en malstrøm af ondskab, idet de sætter jagten ind på en morder, der ubemærket finder sine ofre på de sociale medier og sender dem anonyme trusselsbreve, inden han til sidst slår til.

Ny fremragende Chris Carter-thriller, som vil forstyrre din nattesøvn! Chris Carter har taget hele verden med storm med sin fabelagtige thrillerserie om den intelligente kriminalassistent Robert Hunter. Mordoffer er den ottende bog i serien.

Jeg har i den grad følt mig godt underholdt ... Bogen er holdt i meget korte, men velskrevne kapitler, der på den gode måde holder læseren fanget ...
* * * * * JydskeVestkysten

... god underholdning fra start til slut.
Weekendavisen

... med gåsehud og isnen langs rygraden, kan man ikke lægge denne bog fra sig!
Søndag
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Robert Hunter: 8 Översättare: Per Vadmand

Mer info om ljudboken:

Förlag: Jentas
Utgiven: 2017-03-01
Längd: 13T 20min
ISBN: 9788771074390

Mer info om e-boken:

Förlag: Jentas
Utgiven: 2017-03-01
ISBN: 9788771074383
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis