Freelancer - en kvindes guide til et succesfuldt freelanceliv - Regitse Cecillie Rosenvinge

Freelancer - en kvindes guide til et succesfuldt freelanceliv

Inläsare: Anne Vester Høyer
Format: Finns som ljudbok
Prova Storytel

Freelancer - en kvindes guide til et succesfuldt freelanceliv

Inläsare: Anne Vester Høyer
Format: Finns som ljudbok
4T 12min
Danska
4
Hvordan er livet egentlig, når man er freelancer? Hvordan skaber man harmoni i en travl hverdag? Og hvordan holder man motivationen i top i svære perioder? Freelancejournalist, iværksætter og rejseblogger Regitse Cecilie Rosenvinge giver et indblik i sin hverdag som freelancer og fortæller samtidig sin egen historie – blandt andet om hvordan hun traf et valg, der ændrede hendes liv for altid.

"Freelancer" henvender sig særligt til kvindelige freelancere og selvstændige, som ønsker at skabe balance og harmoni i en hverdag præget af mange forskellige arbejdsopgaver. Det er en inspirationsguide til dem, der går med en freelancer i maven, og til dem, der allerede har taget springet.

Med denne bog får du inspiration til at leve dit drømmeliv, og til hvordan du giver slip og tager fat på et helt nyt kapitel – med alt, hvad du bør overveje, før du vælger den frie livsstil.

Regitse Cecilie Rosenvinge er freelancejournalist, iværksætter og mor. Hun er stifter af rejsebloggen The Copenhagen Traveler samt bureauet Room22, der producerer content til hoteller. Derudover er hun uddannet Life Mastery Coach og Mind & Spirit Mentor.
Mer info om ljudboken:
Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-08-05
ISBN: 9788726270570
4T 12min
Danska
4

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis