Syndfloden - George G. Gilman

Syndfloden

Syndfloden

0.0 0 5 Författare: George G. Gilman
Finns som e-bok.
I nærheden af sølvbyen Ventura i Utah møder Edge en skør gammel fyr, der tror, han er den nye Noah, og som bare venter på, at Syndfloden skal overskylle jorden og drukne alle – bortset fra dem, der søger tilflugt i hans selvbyggede ark.

Men da Edge møder tre samvittighedsløse bankrøvere, en hævngerrig mand og en uærlig marshal, bliver det tydeligt at vandet ikke skal trænge ind ad hver en sprække, men blodet i stedet vil flyde rundt om Edge...

"De mest voldelige westernhistorier på tryk" – under det slogan blev George G. Gilmans bloddryppende Colt 45 serie om western-antihelten Edge solgt, da de første bøger kom på markedet tilbage i 1970‘erne. Serien handler om kaptajnen Josiah C Hedges, en mexicansk-svensk krigsveteran fra Den Amerikanske Borgerkrig (1861-1865) med 56 drab på samvittigheden, der vender hjem fra krigen og forefinder sin forkrøblede bror tortureret og familiens gård jævnet med jorden. Fuld af hævn- og mordfantasier ridder veteranen nu ud på prærien og bliver til Edge – bevæbnet til tænderne med våben og sarkasme, mester i at vansire sine ofre med barberblad og ensom ulv...

Western, vold og vildt bidende sarkasme: George G. Gilman borger for historier fuld af dramatiske skudvekslinger og præriestøv, mens forfatteren bag pseudonymet er den engelske Essex-fødte Terence William Harknett (f. 1936).

Godt og vel 200 bøger i forskellige serier og genrer har Harknett skrevet, men den største success var bøgerne om den brutale revolverhelt Edge, der rask væk solgte i et oplag på 250.000 eksemplarer pr. bind, fra de begyndte at udkomme i 1972. Men også antihelten i serien Adam Steele blev populær, og historierne revet ned fra hylderne.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Leif Tronholm

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-08-09
ISBN: 9788711677414
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis