Mug og Mulde - Kurt Juul

Mug og Mulde

Mug og Mulde

0 0 5 Författare: Kurt Juul
Finns som e-bok.
Hvordan ville du reagere, hvis du fandt ud af, at du slet ikke er så almindelig, som du går rundt og tror? Hvad nu hvis nogen pludselig fortalte dig, at du ikke er et menneske, men en nisse, og at du derfor er usynlig for det menneskelige øje.

Det ville nok være temmeligt chokerende, men det er ikke desto mindre lige præcis det, Mug og Mulde får besked om en dag, de er ude i skoven.

Bøgerne om drengene Mug og Mulde, der opdager, at de i virkeligheden er nisser og usynlige for almindelige mennesker, henvender sig til de 9-11-årige.

Kurt Juul (1937-2019) var en dansk forfatter og højskolelærer. Han debuterede som forfatter med "Egils lange rejse" i 1982 og har siden skrevet en lang række bøger for børn og unge. I 1987 modtog han sammen med Roald Als Kulturministeriets Børnebogspris for "Røverne i Rold".
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-08-09
ISBN: 9788726164022
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis