Batakernes bedstefar – En roman om Sumatra-missionæren, sydslesvigeren Ludwig Nommensen - Niels Aage Barfoed

Batakernes bedstefar – En roman om Sumatra-missionæren, sydslesvigeren Ludwig Nommensen

Batakernes bedstefar – En roman om Sumatra-missionæren, sydslesvigeren Ludwig Nommensen

0 0 5 Författare: Niels Aage Barfoed
E-bok.
Niels Aage Barfoed fortæller om en stor missionær, der havde enorm indflydelse på kristendommens udbredelse i Fjernøsten. Ludwig Ingwer Nommensen (1834-1918) fik en hård start på livet, da han som barn fik benene kørt over af en hestevogn. Lægerne fortalte den unge dreng, at han aldrig ville komme til at gå igen, men Nommensen gav ikke op. Tre år senere var han på benene igen, og i 1862 begav han sig ud på sit livs rejse til Sumatra som missionær.

Ludwig Nommensen kom til at spille en stor rolle i spændingerne mellem de indfødte bataker og den hollandske besættelsesmagt, og batakerne så ham som en stor beskytter og fortaler for deres sag over for de forhadte hollændere.

Niels Aage Barfoed (1899-1973) var en dansk præst og forfatter, der skrev en lang række biografiske romaner om historiske danskere heriblandt Poul Henningsen, Leonora Christina Ulfeldt, biskop Hans Adolph Brorson og Steen Steensen Blicher. Niels Aage Barfoed stod desuden bag flere noveller og romaner.
Språk: Danska Kategori: Religion & Spiritualitet Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-08-09
ISBN: 9788726183214
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis