Provlyssna
Sten kører gokart - Peter Hindsgaul

Sten kører gokart

Sten kører gokart

0 0 5 Författare: Peter Hindsgaul Uppläsare: Mikkel Bay Mortensen
Ljudbok.
E-bok.
Sten er helt vild med motorsport, og turen til racerløb har kun gjort ham endnu mere begejstret. Derfor glæder han sig enormt meget til at komme ud og kører gokart med sine venner. Men selvom Sten synes, at det er sjovt bare at køre gokart, så synes han også, at det er endnu sjovere at vinde.

Sten er en 8-årig dreng, der har én kæmpe interesse: motorsport. Det er en spændende interesse, men det kan også hurtigt blive farligt. Især for de professionelle. Men det er ikke noget, der skræmmer Sten, når han får muligheden for at køre gokart og til sidst komme helt til Tyskland for at se et løb sammen med sin far.

Den danske forfatter Peter Hindsgaul (f. 1962) skriver børnebøger og har blandt andet udgivet børnebogsserien om drengen Sten, der er vild med motorsport. Hindsgaul engagerer sig desuden særligt for at støtte op om at få drenge til at læse mere.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-08-05
Längd: 28min
ISBN: 9788726145182

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-01-31
ISBN: 9788726019698
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis