Ventedage

0 0 5 Författare: Charlotte Inuk
E-bok.
"Modløs er jeg. Pengeløs tillige, endnu værre; det havde overhovedet ikke været min mening at rejse længere end til Oberstdorf og familien dér, i denne omgang. Så blev det bare for meget, det hele, med sne og bjergtinder og Arturo og Tomassino Mio, og det hele; og mindet om min bedstemors kære lille rynkede ansigt begyndte at distrahere mig dagligt indtil det syntes mig soleklart, at jeg måtte af sted, med det samme, sydpå og videre sydpå, væk –"

Tomas lever et fattigt liv i Berlin, hvor det er meningen, han skal studere, for ikke at ende med at arbejde på sine forældres pizzeria resten af livet. Men Tomas har alt for travlt med at drømme til at passe sine studier. Han drømmer om mødet med sin afdøde yndlingsforfatter, John Fante, som Tomas er overbevist om at have mødt i en tidligere inkarnation. Mens han venter på Fante, møder han den meget virkelige men mindst lige så magiske romapige Camilla, og hun gør kun drømmene endnu mere virkelige.

Charlotte Inuk er en dansk forfatter, der har skrevet en lang række romaner. Hun debuterede i 1982 med romanen "Maria Mia". I 1993 modtog Charlotte Inuk som den indtil da yngste prismodtager Kulturministeriets Børne- og Ungdomsbogspris. Flertallet af Charlotte Inuks romaner kan ikke desto mindre læses af både unge og voksne.
Språk: Danska Kategori: Religion & Spiritualitet Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-07-31
ISBN: 9788726134728
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis