Provlyssna
Kludder - Carsten Overskov

Kludder

Kludder

3 1 5 Författare: Carsten Overskov Uppläsare: Carsten Overskov
Ljudbok.
E-bok.
Søren Stål er stuntmand. Han lever et farligt liv. Det er det, han får sine penge for. I dag skal han smadre 15 biler. Plus et par andre småting.

Men det ender i det rene kludder!

På vej til jobbet opdager Søren, at andre lever mindst lige så farligt. 15 smadrede biler på film, herregud! Det er barnemad i forhold til det, der sker ude på gader og veje. Der er drama i busser og butikker. Og bag ved villaernes pæne hække lurer frygtelige farer i folks haver ...

Selvfølgelig kan Søren Stål klare jobbet. Ingen tvivl om det. Spørgsmålet er bare, om han nogensinde når frem.

Carsten Overskovs serie om den superseje stuntman Søren Stål består af fire bøger. Bøgerne, der er sprængfyldt med humor og action, henvender sig til børn på 10-12 år.

Carsten Overskov (1946-2015) var en dansk journalist og forfatter. I løbet af sin karriere arbejdede han blandt andet som journalist for Politiken og Danmark Radio, hvor han i mange år var tilknyttet Børneradio. Carsten Overskov har både skrevet børne- og ungdomsbøger, undervisningsmateriale og manuskripter til tv-serier.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-08-12
Längd: 1T 23min
ISBN: 9788726080605

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-01-16
ISBN: 9788726080223
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis