Kronprinsen forsvinder 1 - Ole Frøstrup

Kronprinsen forsvinder 1

Kronprinsen forsvinder 1

2 1 5 Författare: Ole Frøstrup
Finns som e-bok.
I 1789 bryder den franske revolution ud. Tre år senere bliver kongefamilien arresteret og havner i fængsel. Kong Louis den 16. og hans dronning, Marie Antoinette, henrettes – men tilbage i fængslet er kronprinsen, Louis Charles. En dag henretter man pludselig hans fangevogtere og de kommissærer, der passer på ham. Hvorfor? Er det lykkedes prinsen at flygte?

I 1795 meddeles det officielt, at kronprinsen er død – men samtiden tror ikke på det. Efter revolutionen graver man den kiste op, der skulle indeholde prinsens lig. Men hverken alder eller størrelse passer til prinsen.

I denne bog fortælles en dramatisk historie om kronprinsen, der flygter, skjult i en vasketøjskurv. Måske er det sandheden?

"Kronprinsen forsvinder" består af to bind. Bøgerne handler om begivenhederne under den franske revolution.

Ole Frøstrup er født i 1936 og opvokset i Odense. Han er uddannet journalist og debuterede som forfatter i 1982 med romanen "Yetiernes sang". Siden har han skrevet mere end 30 bøger for både børn og voksne.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-08-28
ISBN: 9788711681251
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis