Provlyssna
Sejlvæveren - Muffy Morrigan

Sejlvæveren

Sejlvæveren

4,08 36 5 Författare: Muffy Morrigan Inläsare: Klaus K. Elmer
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Tristan Væver er den mest talentfulde Sejlvæver, Lauget nogensinde har set. Siden han som barn trådte ind i Væverlauget, er han blevet trænet i den magi, som dragerne har givet menneskeracen. Magien gørmenneskene i stand til at Væve de sejl, som har ført til Sejlskibenes Anden Æra. Sejlskibene flyver hurtigere end lysets hastighed og gør det muligt at rejse langt ud i rummet, hvor menneskene nu bor spredt vidt omkring på fjerntliggende rumstationer.

Intet har forberedt Tristan på, at selveste dragerne en dag vil bede ham om at Væve sejlene til det største skib, der nogensinde er bygget: Winged Victory, som af de fleste anses for menneskeracens sidste håb i kampen mod de onde rumvæsener, Krybene, som er både menneskers og dragers værste mareridt.

På Winged Victorys jomfrurejse viser det sig, at der er mennesker, der vil gøre alt for at vinde kampen mod Krybene – koste, hvad det vil. Tristan og hans nærmeste ven, dragen Fenfyr, må kæmpe mod Kryb, pirater, mytterister og forrædere – ikke blot for at redde deres eget liv, men hele menneskeheden.
Språk: Danska Kategori: Fantasy & SciFi Översättare: Anne Bloksgaard Nielsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: DreamLitt Aps
Utgiven: 2017-08-10
Längd: 11T 12M
ISBN: 9788771713824

Mer info om e-boken:

Förlag: DreamLitt Aps
Utgiven: 2016-12-09
ISBN: 9788771710984
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis