Provlyssna
Spurveskjul - En roman om Thora Esche - Niels Aage Barfoed

Spurveskjul - En roman om Thora Esche

Spurveskjul - En roman om Thora Esche

3,6 10 5 Författare: Niels Aage Barfoed Uppläsare: Susanne Saysette
Ljudbok.
E-bok.
Niels Aage Barfoeds biografiske roman "Spurveskjul" fortæller historien om Thora Esches (1850-1920) spændende liv og omfattende arbejde som forstanderinde på blandt andet Magdalenehjemmet i København, der tog sig af unge kvinder, der ønskede at komme ud af prostitution. Thora Esche var en del af Indre Mission og ledede hjemmet ud fra kristne værdier. Hendes filantropiske arbejde udvidede sig med tiden til også at omfatte unge mødre, der ikke var i stand til at tage vare på deres børn alene. Thora Esche var i den forbindelse med til at oprette et hjem, hvor disse kvinder kunne opholde sig med deres børn i et år efter fødslen. "Spurveskjul" er en spændende og medrivende biografisk roman om en enestående kvinde.

Niels Aage Barfoed (1899-1973) var en dansk præst og forfatter, der skrev en lang række biografiske romaner om historiske danskere heriblandt Poul Henningsen, Leonora Christina Ulfeldt, biskop Hans Adolf Brorson og Steen Steensen Blicher. Niels Aage Barfoed stod desuden bag flere noveller og romaner.
Språk: Danska Kategori: Historia Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-08-16
Längd: 4T 27min
ISBN: 9788726183474

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-05-13
ISBN: 9788726183191
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis