Provlyssna
De hårrejsende hændelser på Orkanbjerget - Margaret Mahy

De hårrejsende hændelser på Orkanbjerget

De hårrejsende hændelser på Orkanbjerget

0.0 0 5 Författare: Margaret Mahy Inläsare: Rebekka Owe
Finns som ljudbok.
"Mens Sir Quincey hyggede sig med sine ondsindede planer, og Huxley og Zaza var på vej til Orkanbjerget i skraldehelikopteren, åbnede Belladonna Doppler døren til sit laboratorium og gispede af rædsel..."

Alt er muligt i storbyen Hookeywalker. Og på Orkanbjergets forblæste top ligger Den Uventede Skole, hvis forstander er en forelsket tryllekunstner, som afskyer matematik og fysik. Skolens præfekt er en kat, der citerer Shakespeare. Forstanderenden har været forsvundet i fyrre år. Og eleverne øver sig i at trylle og save hinanden over på midten. Alt er altså yderst uventet. Og endnu mere uventet bliver det, da den ondsindede og étbenede opfinder Sir Quincey og hans håndlangere dukker op på Orkanbjerget...

En fin og kugleskør fortælling af mesteren Margaret Mahy.

Margaret Mahy (1936-2012) var en New Zealandsk børne- og ungdomsbogsforfatter. Hendes bøger har vundet stor popularitet verden over, og efter sin død blev hun æret med H.C. Andersenmedaljen for sit store bidrag til børnelitteraturen.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Mich Vraa

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-08-19
Längd: 2T 58M
ISBN: 9788726169638
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt