Provlyssna
Viimeinen toivomus - Andrzej Sapkowski

Viimeinen toivomus

Viimeinen toivomus

4.19 756 5 Författare: Andrzej Sapkowski Inläsare: Aku Laitinen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Kirja, josta The Witcher -peli sai alkunsa.

Fantasiaa vaativaan makuun: älykästä huumoria ja synkkien metsien melankoliaa. Tähtifantasia-palkinto 2011!

Viimeisen toivomuksen arvoituksellinen sankari on Geralt, jonka ammattina on maiden ja mantujen rauhaa häiritsevien epäihmisten surmaaminen. Mutta yhtä usein kuin Geralt suojelee ihmisiä varjoissa lymyileviltä kimairoilta, hän joutuu toteamaan vihollisensa taikuuden uhriksi: viatonkin ihminen voi tulla noidutuksi ihmissudeksi, ja kaunein hymy voi kuulua petolliselle vampyyrille. Ihmisyyttä ei voi tunnistaa katsomalla.

Viimeinen toivomus on harmaiden alueiden ja hienovaraisten vihjeiden kirja, rohkean sanailun ja kuivan huumorin läpäisemä mutta melankolinen. Se on vauhdikasta mutta maalta tuoksuvaa ja ihmiskuviltaan tinkimätöntä fantasiaa, jossa mielikuvitukselliset pedot, prinsessat ja linnanherrat nähdään uudenlaisissa luonnerooleissa. Se aloittaa saagan, joka kartoittaa ihmisyyden rajaseutuja niin kuin vain tarumaailma voi parhaimmillaan tehdä.
Språk: Finska Kategori: Fantasy & SciFi Serie: The Witcher - Noituri: 1 Originaltitel: Ostatnie zyczenie Översättare: Tapani Kärkkäinen

Mer info om ljudboken:

Förlag: WSOY
Utgiven: 2019-09-13
Längd: 11T 6M
ISBN: 9789510445822

Mer info om e-boken:

Förlag: WSOY
Utgiven: 2015-09-01
ISBN: 9789510416648
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis