Provlyssna
Krabbetågen - Søren Vagn Jacobsen

Krabbetågen

Krabbetågen

5 1 5 Författare: Søren Vagn Jacobsen Uppläsare: Jens-Jørgen Kofod
Ljudbok.
E-bok.
Jørgens far er sømand, og derfor bor han sammen med sin farmor på Frederiksberg. Farmor har ben i næsen og er sjældent bange for noget. Hun har tre jobs, og hun giver ofte en hjælpende hånd til kvarterets svageste. Så da den ondskabsfulde Kul Hansen, der handlede med tyskerne under krigen, beskylder Tosse Torben for at stjæle, går farmor og Jørgen sammen i aktion for at få Kul Hansen ned med nakken.

Søren Vagn Jacobsen (f. 1946) er dansk børne- og ungdomsbogsforfatter. Han er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har haft stor succes med sine humoristiske børnebøger, der tager udgangspunkt i skoleklassen og hele dens brogede børnefolk. Søren Vagn Jacobsen debuterede i 1979 med den socialrealistiske "Ha‘ det godt, Kaj", som vandt en konkurrence for den bedste danske ungdomsbog. Siden har han modtaget adskillige priser for sit forfatterskab.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-08-28
Längd: 3T 38min
ISBN: 9788726050523

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-04-16
ISBN: 9788726050042
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis