Quiz for hele familien 1 - Svend Novrup

Quiz for hele familien 1

Quiz for hele familien 1

0.0 0 5 Författare: Svend Novrup
Finns som e-bok.
Quiz er en dejlig fritidsbeskæftigelse for hele familien, og denne bog er opbygget, så alle kan være med.

Inden for hvert emne er der spørgsmål til hhv. 1, 2, 3 og 4 point, så man selv kan vælge sværhedsgrad alt efter humør, evner og alder. Eller man kan vælge at svare på alle spørgsmålene og derved have mulighed for at score maksimum point. Reglerne for en quizrunde kan man således selv bestemme.

Der er mange emner at vælge imellem, f.eks. insekter, ild, græsk mytologi, nødder, fabeldyr, danske jernbaner, Olsen Banden, høns, De Olympiske Lege og mange flere.

Sport, skak og spil – og et ben i tenorfaget: Forfatteren Svend Novrup (f. 1945) er en højt respekteret golfskribent og har været sportskommentator i radio og tv, bl.a. på kanalen Eurosport fra 1996 til 2002. Han er forfatter til over 100 bøger heriblandt en lang række quizbøger og samlinger af vittigheder. Adskillige af Svend Nortrups bøger oversat til og udkommet på seks sprog.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-08-28
ISBN: 9788726258417
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt