Indtryk fra Rusland - Georg Brandes

Indtryk fra Rusland

Indtryk fra Rusland

0 0 5 Författare: Georg Brandes
E-bok.
I 1887 rejste den store danske litteraturhistoriker og –kritiker Georg Brandes til Sankt Petersborg i Rusland for at holde en række foredrag på fransk. De russiske skribenters forening havde inviteret ham og tilbudt at arrangere alt for ham. Under opholdet i Sankt Petersborg modtog han en lignende invitation fra skribenter i Moskva, og således fik Georg Brandes lejlighed til at se det mægtige land fra flere forskellige vinkler. De mange observationer blev samlet i bogen "Indtryk fra Rusland", som giver et spændende indblik i det store lands kulturelle landskab i slutningen af det 19. århundrede.

Georg Brandes (1842-1927) er den mest indflydelsesrige litteraturkritiker og –teoretiker i dansk litteraturhistorie. Det var netop Georg Brandes, der definerede de litterære genrer realisme og naturalisme op imod senromantikken, som han så som virkelighedsfjern og præget af tom æstetik. Georg Brandes er den vigtigste teoretiker bag det moderne gennembrud.
Språk: Danska Kategori: Historia Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-09-13
ISBN: 9788726077087
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis