Provlyssna
Ellen Holm - Løsladt - Sæson 1 - Nicolet Steemers

Ellen Holm - Løsladt - Sæson 1

Ellen Holm - Løsladt - Sæson 1

3,67 221 5 Författare: Nicolet Steemers Uppläsare: Karen Abrahamsen
Ljudbok.
E-bok.
Første sæson af den nye originale serie, ’Ellen Holm’, er både spændende og dramatisk uden at det bliver blodigt. Til gengæld er der drysset humor ud over den velskrevne historie, og forfatteren, Nicolet Steemers, har skabt en cool og moderne hovedperson med både kant og glimt i øjet.

Ellen Holm er netop løsladt fra fængslet. Hun er tidligere gymnasielærer, og faktisk var hun ret populær blandt sine elever. Men netop hendes popularitet var det, der førte til alle hendes problemer. Nu skal hun videre. Hun skal starte et helt nyt liv med ny bolig, nyt job og til dels også en ny omgangskreds. Og så skal hun tage et kursus, forlanger systemet. Der er ikke nogen af de gængse kurser, der interesserer hende, men så finder hun ud af, at hun kan tage et kursus som privatdetektiv. Og det viser sig, at hun får brug for det. Kan hun finde ud af, hvem det er, der forfølger hende? Prøver de ligefrem at slå hende ihjel? Og har det noget med hendes fortid at gøre …?
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Henriette Rostrup

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-11-07
Längd: 8T 42min
ISBN: 9789178690626

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2018-11-07
ISBN: 9789178690633
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis