Provlyssna
Det tavse vidne - Elly Griffiths

Det tavse vidne

Det tavse vidne

4.15 928 5 Författare: Elly Griffiths Inläsare: Randi Winther
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Arkæolog, knogleekspert, katteelsker og danske krimielskeres darling Ruth Galloway er tilbage i femte bind i bestsellerserien, der for alvor har fået tag i de danske krimifans.

Med Norfolks smukke kystområde som baggrundstæppe fører Griffiths endnu en gang sine læsere ind i et atmosfærefyldt univers fyldt med uforudsigelige mordgåder og et ikke mindre uforudsigeligt kærlighedsforhold. Den herligt genkendelige og slagfærdige arkæolog Galloway bliver denne gang sat på en hård prøve, da hun får besked om et dødsfald, der rammer hende personligt, og inden længe er hun involveret i en sag, der har tråde til både en gruppe nynazister og heksedyrkere.

Serien om Ruth Galloway er vokset i popularitet for hver udgivelse, og der er heldigvis flere bøger på vej. Næste bind i serien udkommer i foråret 2020, hvor Elly Griffiths endnu en gang gæster Krimimessen i Horsens, hvor hun hvert år trækker lange køer af signaturhungrende fans.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Ruth Galloway: 5 Översättare: Lærke Pade

Mer info om ljudboken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2019-10-06
Längd: 10T 50M
ISBN: 9788712059738

Mer info om e-boken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2019-10-04
ISBN: 9788712058076
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt