Provlyssna
Med det hele ... - Charles Bukowski

Med det hele ...

Med det hele ...

4 39 5 Författare: Charles Bukowski Inläsare: Thomas Gulstad
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
”Ord var ikke kedelige, ord var noget, der kunne få hjernen til at nynne. Hvis man læste dem og lod sig indfange af magien, kunne man leve uden smerte, med håb, lige meget hvad der skete en.”

Med det hele … (1982) er en hudløs ærlig skildring af det fattige hvide underklassemiljø under den økonomiske depression i 1930’ernes Los Angeles. Den unge Henry Chinaski kæmper med tilværelsen i et barndomshjem præget af en passiv mor og en voldelig far, der lader sine frustrationer gå ud over sønnen i form af systematiske prygl. Tæsk er der også at finde i skolen, hvor børnene lader deres hårde opvækst gå ud over hinanden gennem slagsmål og mobning. Det er først, da Henry stifter bekendtskab med alkoholen, men især litteraturen, at han finder et fristed i en verden, der fremstår absurd og uretfærdig. Vi følger Henry fra hans første erindringer om sin barndom til Amerikas indtræden i 2. Verdenskrig.

”En ting er, at bogen er så velskrevet og morsom, at man suser igennem den. En anden er, at bogen giver nogle pokkers gode svar på gåden Bukowski.” – Kim Skotte, Det Fri Aktuelt

”Bukowski driver de bløde følelser frem i læseren i stedet for at smøre dem ud over bogsiderne.” – Thomas Bredsdorff, Politiken

”Med det hele ... Ikke bare en slapper med brød – uden farve. Men en rigtig kradser.” – Erik Thygesen, Information
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Klaus Lynggaard

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bechs Forlag - Viatone
Utgiven: 2017-03-23
Längd: 10T 38min
ISBN: 9788771831771

Mer info om e-boken:

Förlag: Bechs Forlag - Viatone
Utgiven: 2017-04-05
ISBN: 9788771832280
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis