Provlyssna
Hotel Rosa (3) - Røde pølser - Thomas Banke Brenneche

Hotel Rosa (3) - Røde pølser

Hotel Rosa (3) - Røde pølser

5.0 1 5 Författare: Thomas Banke Brenneche Inläsare: Thomas Banke Brenneche
Finns som ljudbok.
Kokken Luigi er ikke særlig god til at lave mad. Han kommer gang på gang til at sætte ild til køkkenet, og da han er tæt på at blive fyret, må Rosa redde ham. Sammen finder Rosa og Luigi frem til en ret, som Luigi rent faktisk kan finde ud af at lave. Men hvordan laver man grise om til røde pølser, og hvordan skjuler man seks grise på et hotelværelse?

Lydbogsserien \"Hotel Rosa\" er kendetegnet ved et fantasifuldt lydunivers, der akkompagnerer fortællingen og tilføjer en særlig stemning og humor. Tag på opdagelse med pigen Rosa på det lille familiedrevne hotel, Hotel Rosa.

Thomas B. Brenneche (f. 1979) er musiker, sangskriver og lyddesigner. Han er uddannet ved det kongelige danske musikkonservatorium. Han har leveret prisvindende lyd og musik til reklamefilm, TV og adskillige udgivelser - bl.a. hans eget musikalske projekt Ingenmandsland.rnLydbogsserien "Hotel Rosa" er forfatterens anden lydbogsserie. Han står også bag serien om den menneskelige bjørneunge "Bjørnen Bellis".
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: Hotel Rosa: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-09-16
Längd: 13M
ISBN: 9788726341591
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis