Provlyssna
Mickey - Den tapre skrædder - Disney

Mickey - Den tapre skrædder

Mickey - Den tapre skrædder

4,75 8 5 Författare: Disney Uppläsare: Sonny Lahey
Ljudbok.
En ung skrædder klasker syv fluer på én gang, men da han vil fortælle det til byens folk, misforstår de ham. De tror, at han har dræbt syv kæmper på én gang. Derfor beder kongen ham om at drage ud for at besejre den kæmpe, der hærger i området. Hvis han klarer det, får han en stor pose penge og ikke mindst lov til at gifte sig med prinsesse Minnie.

Slå ørerne ud og tag på eventyr med Mickey, Minnie, Fedtmule, Pluto, Anders, Andersine og resten af Andeby. Flyv med Mickey på rumrejse, vær med, når Fedtmule fanger en kæmpefisk og bliver konge, og kæmp imod superskurke med Magiske Minnie og Power-Pluto. På med handsken og din allerflotteste hat – nu skal vi af sted!

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Heidi Skriver Olsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-10-22
Längd: 6min
ISBN: 9788726300239
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis