Provlyssna
Bjergsted drømme - Jane Aamund

Bjergsted drømme

Bjergsted drømme

3,88 888 5 Författare: Jane Aamund Uppläsare: Karen Abrahamsen
Ljudbok.
E-bok.
Ane er vendt hjem. Otte år tidligere forlod hun sin familie, to sønner og en eksmand for at følge sin store kærlighed Bob tværs over Atlanten til USA.

Skæbnen vil, at han dør af et hjertetilfælde, og Ane flytter ind i et lille hus på Vestsjælland i byen Bjergsted, langt fra de amerikanske vidder og den store passion.

Hun er stadig i sorg, plaget af skyldfølelse og angst, men forsøger at finde fodfæste i sin nye tilværelse som enlig kvinde. Hun får arbejde som journalist på et dagblad, men drømmer om at være forfatter på fuld tid. Jobbet på avisen bliver en billet til eventyr, og Ane er ambitiøs og tager for sig af både muligheder og mænd, indtil hun forelsker sig i Joakim. Deres forhold er kompliceret, de har "dine og mine børn" og forskellige indstillinger til, hvad et godt liv er. Men hvad er det, Ane længes efter?

BJERGSTED DRØMME er en livsbekræftende, humoristisk og erotisk roman om kærlighed og dens grænser, og om at leve det liv, man drømmer om.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-11-01
Längd: 6T 44min
ISBN: 9788770366120

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-11-01
ISBN: 9788770366397
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis