Bjørneby Provlyssna

Bjørneby

Bjørneby

Författare:
Fredrik Backman
Uppläsare:
Torben Sekov
Ljudbok
E-bok

I en snedækket skov i det høje nord ligger en lille by. Bjørneby, hvis indbyggere rejser væk med samme hastighed, som arbejdspladserne forsvinder. Men de beboere, der bliver tilbage, husker stadig fortidens glans og drømmer om storhed igen. Om succes i en sportsgren. Ishockey.
Juniorholdet har kvalificeret sig til semifinalen, og forventningerne er tårnhøje. Fælleskabet står stærkt, og alles blikke er rettet mod de unge spillere og sportschefen Peter. Bestyrelsen og sponsorerne, forældre og trænere, bredryggede fans i sorte jakker og piger med ubrydelige venskaber. De syttenårige drenge spiller ishockey med en hel by på skuldrene for at få Bjørneby på kortet igen. Men da der sker noget meget alvorligt, bliver byens sammenhold og drøm sat på prøve. Hvor langt vil man gå i succesens navn? Og hvad er man villig til at gøre for at beskytte sine børn?

Bjørneby er den første roman ud af to om en lille by med store drømme. Om kærlighed, om at brænde for noget, om mandighed, identitet og længslen efter at få lov til at vise, hvem man egentlig er.

Språk:
Danska
Kategori:
Romaner
Översättare:
Louise Ardenfelt Ravnild

Mer info om ljudboken

Förlag:
People's
Utgiven:
2017-10-06
Längd:
14T 15min
ISBN:
9788772001111

Mer info om e-boken

Förlag:
People's
Utgiven:
2017-10-06
ISBN:
9788772001197

Liknande böcker