811 Recensioner
4.15
Serie
Del 9 av 11
Språk
Danska
Kategori
Deckare
Längd
10T 24min

sort hvid

Författare: Liza Marklund Uppläsare: Grete Tulinius Ljudbok och E-bok

Annika Bengtzon er tilbage på Kvälspressens redaktion i Stockholm og genforenet med sin mand, Thomas, som arbejder i justitsministeriet. En eftermiddag bliver en ung mor fundet død bag en børnehave i forstaden Axelsberg i det sydlige Stockholm. Hun er det fjerde offer på kort tid under lignende omstændigheder: kvinde, ung, mor, stukket ihjel bagfra med kniv. På Kvällspressen ser man konturerne af en seriemorder, noget som Annika affærdiger som vilde fantasier.

Thomas er til konference i Nairobi omhandlende sikringen af EU's ydre grænser. Under en rekognosceringsrejse langs den somaliske grænse kidnappes hele delegationen – syv personer fra forskellige dele af Europa.

Alt imens mistanken om en seriemorder begynder at tage form også hos politiet, bliver Annika trukket ind i et voldsomt kidnapningsdrama som ryster både Europa og Østafrika. Kidnappernes krav er umulige og urimelige. Da kravene afvises, henrettes gidslerne - en efter en står de for tur.

© 2015 Rosinante (Ljudbok) ISBN: 9788763842068 © 2011 Rosinante (E-bok) ISBN: 9788763823418 Översättare: Jesper Klint Kistorp

Upptäck mer av