233 Ratings
4.19
Series
Part 7 of 58
Language
Dutch
Category
Biographies
Length
7H 19Min

Littekens van de straat

Author: Stephanie-Joy Eerhart Narrator: Eva Damen Audiobook

'Littekens van de straat' is de zelfstandig te beluisteren opvolger van 'Pappie's kleine meid slaapt op straat'.

Ze zou de nachtmerrie van elke ouder zijn: Stephanie-Joy Eerhart. Ze heeft een slecht gehoor, raakte gehandicapt na een auto-ongeluk en kreeg het stempel borderliner. Ze kerfde haar armen open met een mes, had anorexia, werd uit huis geplaatst, mislukte op school, deed zelfmoordpogingen en raakte verslaafd aan harddrugs.
Het was geen wonder dat pappie's kleine meid dakloos op straat sliep. Stephanie-Joy Eerhart leek regelrecht naar de verdommenis te gaan.
Tot het kleine roodharige meisje in de wijde skatebroek zichzelf in de kraag vatte en de oorlog tegen haar drugsverslaving begon. Deze strijd beschreef ze in Pappie's kleine meid slaapt op straat.
Na de verschijning van het boek belandde ze in de hel van het afgekickt zijn. De hel waarin ze weer verslaafd dreigde te raken, maar dan aan die zo verdovende alcohol. Die worsteling beschrijft ze in haar prachtig geschreven 'Littekens van de straat'.

Haar onvoorstelbaar moedige gevecht leidde haar naar een eigen huis, naar een opleiding en naar een baan. Als hulpverleenster bij het Leger des Heils. Want wie begrijpt een verslaafde, zieke en afgeschreven dakloze nu beter dan Stephanie-Joy Eerhart?

'Littekens van de straat' pakt je vanaf de eerste pagina bij de strot en laat je niet meer los.

© 2021 Lind & Co (Audiobook) ISBN: 9789179956493

Explore more of