STORYTEL GİZLİLİK POLİTİKASI

1.GENEL OLARAK

1.1.

Storytel, internet bazlı bir üyelik servisi olup, size (“Siz” veya “Kullanıcı”) Kullanım Koşulları, bu Gizlilik Politikası veya Storytel için belirli bir Üyelik planını kullanmanıza ilişkin uygulanacak her türlü ek hüküm ve koşullar (“Şartlar”) çerçevesinde mobil telefon, tablet veya diğer cihazlarınız üzerinden Storytel internet sitesine, sesli kitap, e-kitap veya diğer edebi içeriğe erişim sunar (“Hizmet”). Hizmet, Storytel Turkey Yayıncılık Hizmetleri A.Ş. (bundan böyle “Storytel” veya “Biz”) tarafından sağlanır.

1.2.

Bu Gizlilik Politikası, Storytel’in, Size Hizmet'in sunulması ile bağlantılı olarak, kişisel verileriniz de dahil olmak üzere birtakım verilerinizin toplanma, depolanma, kullanım ve paylaşım yöntemlerini açıklamaktadır. Bu Gizlilik Politikası aynı zamanda sitemizi ziyaret eden veya uygulamamızı indiren ve kullanan kişileri de kapsamaktadır. Kişisel verilerinizin işlenme yöntemleri hakkında Sizi bilgilendirmek ve Hizmet'i kullanırken vermiş olduğunuz kişisel verilerinizin gerekli özen ve dikkatin sarf edilmesi suretiyle, başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu olmak üzere kişisel verilerin korunmasına dair mevzuata uygun olarak işlendiği konusunda Siz'i temin etmek amacı ile hazırlanmıştır.

1.3.

Kişisel verilerinizi Storytel ile paylaşırken Bize her zaman güvenebilirsiniz. Storytel, kişisel verilerinizin, özellikle yetkisiz erişime veya açıklanmasına, kullanımına, değiştirilmesine, yok olmasına ve kaybına karşı uygun tüm teknik ve idari önlemleri almaktadır. Eğer bu Gizlilik Politikası'nda yer alan bilgilerden memnun değilseniz, Hizmet'i kullanmayı her zaman bırakabilirsiniz.

2.VERİ SORUMLUSU

2.1.

Storytel Sweden AB ile Storytel Turkey Yayıncılık Hizmetleri A.Ş., Storytel’de saklanan kişisel verilerinizin işlenmesinde veri sorumluları olarak hareket etmektedir. Gizlilik veya veri bütünlüğü gibi konularda her iki şirketle de irtibata geçebilirsiniz. Tarafımıza nasıl ulaşacağınız konusunda gerekli bilgi madde 13'te yer almaktadır.

3.STORYTEL KİŞİSEL VERİYİ NE ZAMAN VE NASIL TOPLAR?

3.1.

Storytel Sizin hakkınızdaki kişisel verileri aşağıdaki hallerde toplar:

  • Storytel’de bir hesap oluşturmanız ve/veya Hizmet'i kullanmanız halinde,
  • Storytel’den bir eklenti servis veya ürün talep etmeniz halinde,
  • Hizmet'e dahil herhangi bir uygulamayı bir üyelik planına dayalı olsun veya olmasın yüklemeniz ve/veya kullanmanız halinde,
  • İnternet sitesini ziyaret etmeniz halinde,
  • Storytel'in bülten servisini almak için üye olmanız halinde,
  • Hata, ihlal veya başka türlü uygunsuz materyallere ilişkin bildirim yapmanız veya diğer bir sebeple Storytel müşteri hizmetleri ile temasa geçmeniz halinde,
  • Hizmet'i, Facebook ya da benzeri diğer üçüncü taraflarca sağlanan hizmetlerle bağlantılı olarak kullanmanız halinde, örn. Hizmet'e giriş yapmayı kolaylaştırmak için üçüncü taraf hizmetten veri almaktayız,
  • Müşteri memnuniyeti anketi veya pazarlama anketi gibi, fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere, bir araştırmayı yanıtlamanız veya Storytel’in gönderdiği iletilere yanıt vermeniz halinde, ya da
  • Storytel ile ilişiklinizin yönetilmesi için gerekli olan diğer hallerde.
3.2.

Öte yandan, Storytel kendisine veya üçüncü taraflara ait çerezler ve tercihleriniz ile faaliyetlerinizi, mesela uygulamamızı indirdiğinizde, Hizmet'i kullandığınızda ya da internet sitemizi ziyaret ettiğinizdeki davranışlarınızı, takip edebilen diğer izleme teknolojileri (işaretçi, etiket ve nokta dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) aracılığıyla da veri toplamaktadır. Bu, örneğin oturum açmayı kolaylaştırmak, Size tercih edilen ayarlarınızı hatırlamak, Size özel pazarlama ve reklam başarısının ölçülmesi amacıyla olabilmektedir. Storytel’in çerez kullanımına dair detaylı bilgiyi Storytel'in internet sitesindeki Çerez Politikası’nda bulabilirsiniz.

4.STORYTEL HANGİ TÜR KİŞİSEL VERİ TOPLAR?

4.1.

Storytel’de bir hesap oluşturduğunuzda veya Storytel müşteri hizmetlerine ulaştığınızda, Storytel hakkınızda kişisel veri toplar. Storytel’in topladığı temel kullanıcı verisine, isminiz ve/veya kullanıcı isminiz, e-mail adresiniz ve/veya telefon numaranız gibi iletişim bilgileriniz ve kredi kart çeşidi ve kartın son kullanma tarihi gibi ödeme detaylarınız dahildir. Storytel, bunlar dışında, Sizin tarafınızdan sunulması halinde doğum tarihiniz, cinsiyetiniz ve mesela adresiniz gibi diğer iletişim verilerinizi de toplar. Storytel, yine, Sizin tarafınızdan verilen aile bireylerinize ait (aile bireylerinizin isimleri, e-mail adresleri, doğum tarihleri ve ilgi alanları dahil) verileri de toplayabilir. Bu kişisel verileri paylaşmayı tercih etmeniz halinde, ilgili kişilerden gerekli olduğu ölçüde rızalarını almış olmanız ve aynı zamanda bu kişileri işleme faaliyetlerimizle ilgili bilgilendirmiş olmanız gerekir.

4.2.

Hizmet'i veya diğer Storytel hizmet ve ürünlerini kullandığınızda ve Storytel internet sitesini ve uygulamasını ziyaret ettiğinizde, Storytel, kullanıma ilişkin veriyi (başlık seçimleri ve arama sorgusu gibi), izleme bilgisini (görüntülenen içerik gibi) ve teknik veriyi (benzersiz platform kimlikleri, telefon ve platform sürümleri, cihaz IP adresi, Storytel uygulama sürümü, dil ayarları, URL bilgisi, parola (şifrelenmiş), çerez verileri ve tarayıcı tipi gibi) toplayabilir. Ayrıca, Storytel faturalandırmayı kolaylaştırmak amacıyla Storytel'in ödeme hizmet sağlayıcısına vermiş olduğunuz bilgilerin bazılarını toplayabilir ve işleyebilir.

4.3.

Hizmet'i, kişisel veri işleyen Facebook ya da üçüncü taraflarca sunulan benzer hizmetlerle bağlantılı olarak kullanmanız halinde, kişisel verilerinizi Storytel ile paylaşmanıza izin verdiğiniz Facebook ya da diğer üçüncü taraf hizmet sağlayıcılara sunduğunuz kişisel verileri toplayarak işleyebilir. Storytel, söz konusu üçüncü tarafların gizlilik uygulamalarına ilişkin bilgi almanızı önerir.

4.4.

Ayrıca, Storytel internet sitesinde yer alan kamusal forumlarda sağladığınız ya da Storytel internet sitesini veya uygulama marketi, sosyal paylaşım siteleri gibi üçüncü taraf platformlarda yer alan Storytel sitelerini kullandığınızda sağladığınız ya da kişisel hesabınız ile beraber kişisel profilinizi bir üçüncü taraf internet sitesine link verdiğinizde sağladığınız kişisel veriler de Storytel tarafından toplanarak işlenebilir.

4.5.

Storytel, yine, seçtiğiniz ödeme yöntemine dair bazı kişisel verileri de toplayarak işleyebilir. Storytel tarafından bu amaçla toplanan kişisel veriler, Hizmet'i almaya ehil olduğunuzun ve ödeme yönteminizin tespiti amacına yönelik olarak toplanmaktadır. Ancak, Storytel, kendisinden ayrı sistemler altında bağımsız faaliyet gösteren üçüncü taraf ödeme hizmetleri ile işbirliği yapmakta olduğundan, kredi kartı numarası gibi ödemeye dair bütünsel veriler Storytel’de toplanmaz ve saklanmaz. Storytel, söz konusu üçüncü taraf ödeme hizmet sağlayıcıların faaliyetlerine ilişkin bilgi almanızı önerir.

5.VERİLER NE KADAR SÜRE İLE SAKLANIR?

5.1.

Storytel, Siz'e ait kişisel verileri, sadece ilgili işleme faaliyetinin amacı için gerekli olduğu süre boyunca saklar.

5.2.

Bu kapsamda; pazarlama amacı ile toplanan ve işlenen kişisel verileriniz, Üye olduğunuz sürece boyunca ve üyeliğiniz sona erdikten itibaren 12 (on iki) ay süre ile saklanır ve Siz Storytel’e bu verinin işlenmesine devam edilmesi için açıkça izin vermiş olmadıkça, bu sürenin sonunda silinir.

5.3.

Sözleşmesel yükümlülüklerimizi yerine getirmek, Hediye Kartları ile ücretsiz kullanım sürelerinin ve diğer ek hizmetlerin kullanımını takip etmek ve belgelemek için, üye olduğunuzda vermiş olduğunuz kişisel veri (isminiz ve/veya kullanıcı isminiz, e-mail adresiniz ve/veya telefon numaranız ve ödeme detaylarınız gibi), üyeliğiniz ya da Hediye Kartı veya ücretsiz kullanımınız süresince ve üyeliğinizin sona ermesinden ya da Hediye Kartı aldığınız, Hediye Kartı'nı kullandığınız veya ücretsiz kullanımınızın sona erdiği tarihten hangisi en geç ise o tarihten itibaren 24 (yirmi dört) ay süre ile saklanır.

5.4.

Yine, kişisel Storytel sesli kitap/e-kitap kütüphanenize dair veriler, üyeliğiniz süresince ve üyeliğinizin sona ermesinden itibaren 24 (yirmi dört) ay süre ile, bu süre zarfında üye olarak geri dönmek istemeniz halinde kullanıcı deneyiminizi kolaylaştırmak ve geliştirmek amacıyla saklanır.

5.5.

Destek almak veya başka sebeplerle Storytel ile iletişime geçtiğiniz durumda, kişisel veriniz son destek bildiriminize (örn. sorunlar ve talepler) çözüm getirilmesinden itibaren 24 (yirmi dört) ay süre ile saklanır.

5.6.

Kişisel verileriniz, üyelik süreniz boyunca ve üyeliğinizin sona ermesinden itibaren yirmi dört (24) ay boyunca analitik amaçlar için işlenir.

5.7.

Storytel, ilgili mevzuatın gerektirmesi halinde veya hak talebinde bulunmak, bir hakkı kullanmak veya savunmak için kişisel veriyi bahsi geçen sürelerden daha uzun bir süre de saklayabilir.

6.KİŞİSEL VERİLERİNİZ NEREDE SAKLANIR?

6.1.

Kişisel verileriniz Sözleşme Tarafı'nın kurulduğu ülkede bulunan sunucularda saklanır. Kişisel veriler ayrıca Storytel'in ana şirketinin bulunduğu İsveç'te saklanır. Storytel, uluslararası veri aktarımları için madde 10.5'te açıklanan güvenlik tedbirlerini uygular.

7.STORYTEL NEDEN KİŞİSEL VERİNİZİ İŞLER?

7.1.

Storytel çeşitli amaçlarla kişisel verilerinizi işler. Öncelikle, Storytel, Sizinle olan müşteri ilişkilerini yönetmek ve kanuni yükümlülüklerini yerine getirmek amacı ile kişisel verilerinizi işler. Kişisel verileriniz, Hizmet'i ve özelliklerini geliştirmek ve uyarlamak amacıyla pazar ve müşteri analizleri, piyasa araştırmaları, istatistikler, Storytel'in iş takibi ile iş yönteminin geliştirilmesi için işlenebilir.

7.2.

Storytel, ayrıca, kişisel verilerinizi daha iyi ve daha kişiselleşmiş teklif ve hizmet sunumu amacı ile işleyebilir. Storytel, kişisel verilerinizi, Sizinle ilgisi olmayan reklam veya benzeri pazarlama iletilerinin gönderilme riskini azaltmak amacıyla da işleyebilir. Kişisel verileriniz, mesela, Storytel ile ortaklarının tercihleriniz, davranışlarınız, ihtiyaçlarınız ve hayat tarzınıza göre biçilmiş mal ve hizmetlerinin e-posta, uygulama içi anlık bildirimler ve üçüncü taraf kanallarda reklam yoluyla hedefsel pazarlama yöntemiyle sunumu ve tavsiye edilmesi amacıyla işlenebilir, link verilebilir, kısımlara ayrılabilir ve analiz edilebilir. Ayrıca kişisel veriler, Storytel'in mevcut kullanıcılarına benzer kitlelere yönelik hedefsel pazarlama için kullanılabilir. Bu durum Facebook ve Google gibi üçüncü taraf platformlarda özel kitleler oluşturmak amacıyla kişisel verilerin işlenmesini gerektirebilir. Storytel, ayrıca, Hizmet üzerinden ulaşabildiği, site ziyaretleriniz veya diğer kayıtlarınıza (mesela Facebook veya benzeri hizmet sağlayıcıları) dair hakkınızdaki veriyi burada belirtilen amaçlar için analiz edebilir ve derleyebilir.

7.3.

Yukarıdakilere ek olarak, Storytel, kişisel verilerinizi, yasaklanmış veya hukuka aykırı olan sahtecilik de dahil muhtemel faaliyetlerin önlenmesi, tespiti ve soruşturulması ile Şartlar'ın uygulanabilmesi (mesela, duruma göre, ücretsiz deneme süresine varsa diğer bir teklif ya da pazarlama kampanyasına ehil olduğunuza karar verebilmek gibi) amaçlarla da işleyebilir.

8.İŞLEMENİN HUKUKİ DAYANAĞI NEDİR?

8.1.

İşlenen kişisel verilerinizin çoğu, Storytel tarafından Şartlar'ın işletilebilmesi, mesela Storytel’in Hizmet'i ve işlevlerini sunabilmesi ve yönetebilmesi için gerekli olması sebebiyle işlenmektedir. Storytel’in, örneğin e-mail adresiniz ya da telefon numaranız gibi iletişim bilgilerinizi veya ödeme hizmet sağlayıcısından gelen verilerinizi işlemesi de bu duruma örnektir.

8.2.

Storytel’in işlediği bir kısım kişisel veri, mesela Storytel’in bu veriyi işlemesindeki meşru menfaatinin, işlemenin kişiliğinize ve bütünlüğünüze olan etkisi ve yol açabileceği risklere daha ağır basması gibi, bir çıkarlar dengesine dayanılarak işlenmektedir. Storytel’in kişisel verilerinizi destek amaçlı (örn. genel destek talepleri) veya doğrudan pazarlama amaçları dışında belirli pazarlama amaçları ile işlemesi ile kişisel Storytel sesli/e-kitap (diğer yazınsal ürünler dahil) kütüphanenize dair verileri üyeliğiniz sona erdikten sonra da saklaması bu duruma örnektir.

8.3.

Bunlara ek olarak, bazı kişisel veriler, Sizin onayınıza bağlı olarak işlenir. Facebook hesabınıza ulaşarak elde edilen kişisel verilerin işlenmesi ile Storytel'in veya Storytel'in ortaklarının ürün ve hizmetlerinin doğrudan pazarlaması böyle durumlardır. Aile üyeleriniz gibi gerçek kişilerin kişisel verilerini paylaştığınız takdirde, bu kişilerin kişisel verilerinin işlenmesine rıza gösterdiklerinden emin olmalısınız.

8.4.

İşlemenin yasal dayanak olarak yalnızca rızanıza bağlı olarak yapılacağı ölçüde, gönüllü olarak bu rızayı verip vermemek Sizin seçiminize bağlıdır ve her zaman için vermiş olduğunuz rızayı kısmen veya tamamen geri alabilirsiniz.

9.VERİ GÜVENLİĞİ VE BÜTÜNLÜĞÜ

9.1.

Kişisel verilerinizin güvenliği, bütünlüğü ve gizliliği bizim için çok önemlidir. Kişisel verilerinizi özellikle yetkisiz erişime veya ifşaya, kullanımına, değiştirilmesine, yok edilmesine ve kaybına karşı korumak üzere geliştirilmiş teknik, idari ve fiziki güvenlik önlemleri uygulamaktayız. Güvenlik prosedürlerimizi, ek önlemler almaya veya mevcut önlemleri teknik olarak yükseltmeye gerek olup olmadığını tespit etmek için, zaman zaman gözden geçiriyoruz. Bilmenizi isteriz ki, elimizden gelen tüm çabaya rağmen, tümüyle aşılmaz önlemlerin sayısı azdır, ve bu yüzden de Sizden Hizmet'te şüpheli faaliyetler fark etmeniz halinde bizi derhal haberdar etmenizi önemle rica ederiz.

10.STORYTEL KİMLERLE KİŞİSEL VERİLERİNİZİ PAYLAŞIR?

10.1.

Storytel, Sizinle olan sözleşmesinin gereklerini veya hizmet sağlayıcılarına ve iş ortaklarına karşı olan yükümlülüklerini yerine getirmek veya bu Gizlilik Politikası'nda belirtilen diğer amaçlar için, kişisel verilerinizi, iştirakleriyle, örneğin Storytel grubunda bulunan şirketlerle, iş ortaklarıyla, hizmet sağlayıcılarıyla ve diğer üçüncü şahıslarla paylaşabilir. Örneğin bankanıza yanlış anlaşılmaları gidermek, uyumluluğumuzu göstermek ve benzeri durumlar için bilgi vermemiz gerekebilir.

10.2.

Storytel ayrıca Siz'e özel reklam ve pazarlama iletileri yollamak, alakasız reklam veya diğer pazarlama iletilerinin gönderilmesinden kaçınmak, dijital pazarlamacılığımızın başarısını ölçmek veya diğer tanıtım amaçları için kişisel verilerinizi üçüncü taraflarla paylaşabilir. Storytel'in Google Analytics’te yeniden pazarlama özellikleri ve izlenim, ilgi alanı ve demografik raporlama araçlarını kullanarak Facebook ve Google gibi platformlarda özel hedef kite oluşturması ve belirli bir pazarlama yönteminin yeni özel bir müşteri veya bir dizi yeni müşteri kazandırdığına ilişkin Facebook ve Google gibi iş ortaklarımızı bilgilendirmemiz bu duruma örnektir.

10.3.

Storytel, ayrıca, bizim adımıza kişisel veri işleyen IT sistem sağlayıcıları, müşteri servisleri ve iştirakleriyle de kişisel veri paylaşabilir. Eğer, Storytel adına veri işleyen bu şirketlerle kişisel veri paylaşılıyor ise, Storytel, kişisel verilerinizin yüksek seviyede güvenlik önlemleri altında korunması için, söz konusu üçüncü kişilerle veri işleme sözleşmeleri yapar.

10.4.

Kişisel veriler, yine, Storytel’in hukuki çıkarlarının korunması yönünden kanuni yükümlülüklerin veya resmi merci ve kurumların taleplerinin yerine getirilmesi için gerektiğinde ve sahtecilik ile diğer güvenlik ve teknik sorunların tespiti, izlenmesi ve önlenmesi amacıyla da paylaşılabilir.

10.5.

Uluslararası bir şirket olarak, kişisel verilerinizi Avrupa Birliği'nde (AB) veya Avrupa Ekonomik Alanı'nda (AEA) veya başka yerlerde saklayabiliriz. Kişisel verileriniz farklı ülkelere aktarıldığında, bu veri aktarımı, bu Gizlilik Politikası'nda öngörülen amaçlar doğrultusunda daha önce açıklanan alıcılara yapılır.

Eğer, kişisel verilerinizin Türkiye dışında bir ülkeye aktarılması ve orada tutulması söz konusu olur ise, özel güvenlik önlemleri alınır; söz konusu veri aktarımının Gizlilik Politikası ile başta Kişisel Verilerin Korunması Kanunu olmak üzere yürürlükteki veri koruma mevzuatına uygunluğu temin edilir, mesela Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından uygun görülen veya tavsiye amacı ile ilan edilen veri koruma hükümlerini taşıyan sözleşmeler kapsamında hareket edilir.

11.DİĞER İNTERNET SİTELERİNE VERİLEN BAĞLANTILAR

11.1.

Storytel’in sağladığı bilgiler, Storytel dışında kişilere ait veya onlar tarafından işletilen harici internet sitelerine verilen linkler/bağlantılar içerebilir. Bu harici internet siteleri üzerinde gerçekleştirilen kişisel veri işleme faaliyetlerinden Storytel sorumlu değildir. Storytel, bu harici internet sitelerinin gizlilik uygulamalarına ilişkin bilgi almanızı önerir.

12.GİZLİLİK POLİTİKASI'NDA DEĞİŞİKLİKLER

12.1.

Bu Gizlilik Politikası'nda zaman zaman değişiklik yapılabilir. Eğer, Storytel, bu Gizlilik Politikası'nda esaslı değişiklikler yapacak olursa, değişiklik yürürlüğe girmeden önce e- mail, SMS yoluyla veya Hizmet üzerinden konu hakkında Sizi bilgilendirecektir. Güncel Gizlilik Politikamız Storytel internet sitesinde de yayınlanacaktır. Herhangi bir değişikliğin Sizin onayınızı gerektirmesi halinde, Storytel tarafınızdan yeni bir onay talep edecektir. Veri işleme faaliyetlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için bu Gizlilik Politikası'nı sık sık gözden geçirmenizi öneririz.

13.KİŞİSEL VERİLERİNİZİN KORUNMASINA İLİŞKİN HAKLARINIZ

13.1.

Türkiye'de bulunuyorsanız, açık rızanızı geri alma hakkınıza ek olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz:

Erişim hakkı: Hakkınızda kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, ve işleniyorsa hakkınızda hangi kişisel verilerin hangi amaçlarla ve nasıl işlendiği konularında bilgi talep etme

Düzeltme hakkı: Yanlış işlenen kişisel verilerin düzeltilmesini veya eksik işlenen verilerin tamamlanmasını talep etme

Silme hakkı (unutulma hakkı): Gerekli şartların gerçekleşmesi halinde talebiniz üzerine veya resen kişisel verilerinizi silmekle yükümlüyüz.

İşlemenin sınırlandırılmasını talep etme hakkı: Talebiniz üzerine belirli şartlar dahilinde veri işleme faaliyetlerimizi sınırlandırmakla yükümlüyüz. Bu durumda, kişisel verileri yalnızca ilgili kanunlarda öngörülen amaçlarla sınırlı olarak işleyebiliriz.

Veri taşınabilirliği hakkı: Belirli şartlarda, erişimimiz bulunan kişisel verilerinizin yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve okunabilir bir formda Size iletmemizi veya başka kişilere aktarmamızı talep edebilirsiniz.

Verilerin işlenmesine itiraz hakkı: Belirli durumlarda, kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz edebilirsiniz. İtiraz etmeniz halinde kişisel verilerinizi işlemeyi durdurmamız gerekebilir. Kişisel verilerinizin pazarlama ve profilleme amaçları doğrultusunda kullanıldığı durumlar buna örnek verilebilir.

13.2.

Yukarıdaki haklarınızın bazılarının ancak belirli durumlarda kullanılabileceği hususunu da bilginize sunarız. Mesela, veri taşınabilirliği hakkı, ancak, işlemenin bir sözleşmeye veya rızaya dayanması ve ayrıca işlemenin otomatik yöntemler kullanılarak yapılmış olması halinde mümkündür. Kişisel verilerinizin silinmesi ise verilerinizin meşru menfaat kapsamında veya rızanıza dayalı olarak işlendiği durumlarda yerine getirilebilir. Storytel’in kişisel verilerinizi ne şekilde işlediği konusunda sorularınız var ise, ya da yukarıdaki haklarınızdan bazılarını kullanmak veya bu hakların kapsamı hakkında daha fazla bilgi talep etmek istiyorsanız, bize aşağıdaki yollarla ulaşabilirsiniz:

E-mail adresimiz: destek@storytel.com

Adresimiz: Levent Mahallesi, Beyaz Karanfil Sokak, No:28, 34330 Beşiktaş, İstanbul

13.3.

Kişisel verilerinizin Storytel tarafından doğrudan pazarlama amacı ile kullanılmasını istemiyorsanız, konu hakkında Storytel’e yazılı bildirimde bulunabilirsiniz. Her bir bülten içerisinde, daha fazla bülten almamanız için bülten listesinden çıkma seçeneğinizi kullanabileceğiniz tarafınıza bildirilecektir. Anlık bildirimler kapsamında (birçok mobil telefon ve tabletlerde olduğu üzere) kullandığınız cihazın "Ayarlar" bölümüne giderek "Bildirimler" seçeneğinden bir veya birden fazla uygulama için anlık bildirimleri kaldırabilirsiniz. Çerezler kapsamında sahip olduğunuz seçenekler Storytel'in Çerez Politikası'nda açıklanmaktadır.

13.4.

Kişisel verilerinizin yürürlükteki kişisel veri koruma mevzuatına aykırı şekilde işlendiğini düşünüyorsanız, ilgili idari otoriteye şikayette bulunma hakkına sahipsiniz. Türkiye'de ikamet ediyorsanız veya çalışıyorsanız, ya da söz konusu kişisel veri mevzuatına aykırılık Türkiye'de gerçekleştiyse şikayetinizi Kişisel Verileri Koruma Kurumu'na iletebilirsiniz.

Son güncellenme tarihi: 2 Kasım 2018

Storytel Turkey Yayıncılık Hizmetleri A.Ş.